Фрийстайл сноуборд в Snow Park Borosport с Лозьо и Били

0
 

Сподели

Shares

Фрийстайл сноубордистите Лозьо Димитров, Джими Чокоев и Георги Пелтеков имат намерение да прекарат зимата в снежния парк на Боровец – Snow Park Borosport. В това видео на The BAND можем да видим един ден от фрийстайл живота им в Боровец.

Видеото е зансето и монтирано от: Борислав „Бобо“ Камилов
Музика: S O H N – The Wheel

Snow Park Borosport се намира на „ръкава” на писта „Попангелов” (бивша „Ястребец 2”) и е продължение на пилотния проект Borosport Funpark 2011.

Snow Park Borosport е с дължина 610 м и има три нива на трудност. Изграден е с уреди на световно известната немска компания SCHEESTERN и има перфектно подготвени скокове и уникални елементи, включително джип линия, която е най-разнообразната линия с уреди за пързаляне, конструирана някога в България. В горната част на парка е про-линията, предназначена за най-опитните карачи. На нея са разположени огромен пръстен, рокит джъмп със сплит попивка и веднага след тях – гигантски 12-метров тейбъл топ скок.

Фристайл сноуборд с Лозьо и Били в Snow Park Borosport – Видео

В Snow Park Borosport е помислено и за най-малките любители на фристайла. За тях е конструирано специално детско трасе, което притежава линия със скокове, състояща се от 1.5 метра тeйбъл топ и 3 метра тeйбъл топ скок. Втората линия на детското трасе предлага 3-метров бътър бокс, следван от 4-метров рейн бол бокс и ПВЦ за пързаляне.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.