Екстремно ГУЧА парти в MIXTAPE 5

0


Дата на събитието: 24.01.2014

Сподели

Shares

Екстремно ГУЧА парти в MIXTAPE 5

На 24 януари ГУЧА идва в София! Победителят от последното издание на култовия сръбски фолклорен фестивал ГУЧА –KRISTIJAN AZIROVIĆ екстремно ще разгорещи балканските страсти в клуб MIXTAPE 5.

GUĆA MADNESS – KRISTIJAN AZIROVIĆ ORKESTAR live
Тъпани и Гайди
BabylonMechanics Crew
MIXTAPE 5
24 януари, петък, 20 ч.

KRISTIJAN AZIROVIĆ е виртуозният тромпетист, спечелил престижния приз – Prva Truba Guće ’13 – Най-добър Тромпет на ГУЧА. Той и неговият оркестър ще свирят на живо в голямата зала на клуб MIXTAPE 5.

Екстремно ГУЧА парти в MIXTAPE 5

През 2013-та година в Гуча – малкото сръбско градче, дало името на най-мащабния балкански фолклорен фестивал за духова музика, се надсвирват повече от 160 музиканта, оцелели след елиминации между почти 2000 любители на тромпета и духовите инструменти. Всичко това се случва пред публика, която надхвърля 600 000 души. Фестивалът се провежда за 53-ти път. Самият Майлс Дейвис настоява, че Гуча е по-див и откачен от отдавна утвърдени фестивали като Glastonbury, Reading, Burning Man или Coachella.

В тази конкурентна среда Кристиян печели наградата за най-добър тромпетист и най-добър оркестър няколко пъти – 2008, 2009, 2011, 2012 и 2013 г. Всичко това го нарежда до имена като Горан Брегович и Бобан Маркович, последният от които вече е гостувал в клуба и доказа, че фолклорната духова музика е инкрустирана в ДНК-то на българите.

За да е още по-яко и готино, формацията „Тъпани и Гайди“ с традиционния си родопски звук ще се включи, за да подгрее атмосферата, което само ни прави два пъти по-щастливи.

Допълнителна шевица в тази фолклорна вечер ще добавят и дижеите от BabylonMechanics Crew, които ще поддържат основите на нощта с хубав балкански сет.

Билети за балканстата лудница търсете в мрежата на Ticketstream Bulgaria или в офлайн касите – бар „ПЕТЪК“, клуб „СТРОЕЖА“, магазин „НА ТЪМНО“, Orange, Office 1 Superstore, M-Tel, Technomarket.
Предварителната продажба е на цена 8 лв.
В деня на събитието и на място – 10 лв.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.