Презентация за Хаваи в Клуб на пътешественика

0


Дата на събитието: 13.01.2014

Сподели

Shares

Презентация за Хавай в Клуб на пътешественика

Нашите приятели от Клуб на пътешественика започват годината силно – с най-забавната презентация от 2013. На 13 януари, понеделник, Тони Хубанчева ще разкаже и покаже своята хавайска история.

От Тони Хубанчева ще можем да разберем с какво се занимава един пътешественик, попаднал без да иска в сърцето на една от най-известните туристически дестинации на Света, как да намериш скрития чар на Хаваите и какво е истинското значение на „Алоха“, както и за малката рибка Хумухумунукунукуапуа‘а и нейната роля в това приключение.

Антония Хубанчева е еколог към Центъра за изследване и защитна на прилепите, скитала няколко месеца из Хаваите.

Клубна такса: 5 лева
Таксата включва: презентация, прожекция, безплатна напитка и нещо вкусно за хапване

Местата са ограничени.
Необходимо е предварително записване, което може да стане чрез:
– с лично съобщение във facebook
– на e-mail: travellersclub.bg@gmail.com
– телефон: 0882 29 28 77

Още от историите, разказани в Клуб на пътешественика, можете да намерите на сайта на 360° в съвместната рубрика „Клуб на пътешественика представя“ – всеки четвъртък в меню „Пътуване“.

Ако и вие имате история с пътешественически дух и искате да я споделите с повече хора, свържете се с „Клуб на пътешественика представя“ и ще можете да я представите пред публика. Ако пък искате да публикуваме разказ за ваше пътешествие в 360° – опишете ни накратко историята в максимум една страница А4, подберете до 10 снимки и ни ги изпратете на имейл magazine@360mag.bg и ще имате възможност да се включите в клуба на пътешестващите в 360°.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.