15 години дръм енд бейс в България с H.M.S.U.

0


Дата на събитието: 25.01.2014

Сподели

Shares

H.M.S.U.

На 25 януари 2014 ще отбележим 15 години от старта на H.M.S.U. – абревиатура, която мнозина отъждествяват с дръм енд бейс-а в България. По случая се подготвя грандиозно събитие, което обещава да изпълни с качествена музика и четирите зали на Парти център 4КМ в София. 

H.M.S.U.

Hard Music and Sounds United е неформалното музикално движение, популяризиращо дръм енд бейс и сходните му стилове през последните 15 години в България и региона. Гости на H.M.S.U. са били над 250 от водещите световни имена в областта на тази музика, а с марката H.M.S.U. са организирани над 300 събития от различен мащаб, сред които и най-големите партита в областта като тридневен Летен Фестивал на открито, запазените марки Drum’N’Jazz, Класика и BrokenBalkanz, клубната вечер на ON!Fest, дръм енд бейс гости и сцени по време различните издания на Spirit of Burgas и много други.

H.M.S.U.

От своя страна, родните артисти от формированието – acidtrip, Targy, EXo, Ogonek, COOH, Mocks и Konspirator, са виновници за популяризирането на разнообразните видове басс музика по родните земи, в това число liquid, atmospheric, jungle, techstep, neurofunk, autonomic, dubstep и други. Голяма част от тях се утвърдиха успешно и на международната сцена, а имената им могат да се срещнат на събития навсякъде по света.

H.M.S.U.

Рожденият ден на 25ти януари ще събере на родна земя четири от най-реномираните световни и локални концепции за клубни вечери. На този етап са потвърдени две от тях – World of Drum and Bass и Therapy Sessions, а участие в събитието се подготвят да вземат редица известни артисти от цял свят. За феновете е обещана незабравима вечер с повече изпълнители, сцени, звук и светлина, достойни за 15 години дръм енд бейс в България.

H.M.S.U.

Поради големия интерес промоционалните билети на цена от 15 лева вече са изчерпани. Билети от 20 лева могат да бъдат закупени до 24ти януари от:
EVENTIM.bg
– 4:20 Shop: бул. „Васил Левски“ 87, София
– BreakPoint: ул. „Гурко“ 72, София

H.M.S.U.

Повече информация за събитието и гостите може да бъде намерена на:
страницата на H.M.S.U. във facebook
събитието във facebook

H.M.S.U.

За допълнителна информация:
H.M.S.U. PR Team
pr@hmsu.org

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.