Sofia Live – градската култура накуп

0
 

Сподели

Shares

Sofia Live

Сърфирането, катеренето, прелитането, спускането и изкачването не са обект само на екстремните спортове – имат си и градски проявления. Докато 360° е медията, която се грижи за вашата outdoor и екстремно-спортна осведоменост, има и място, където виртуално животът на града е събран накуп.

Sofia Live е модерна лайфстайл медия за градска култура и забавления. Това е сайтът, чрез който можем да се спуснем по софийските улици, да сърфираме в градската среда, да набележим дестинации, да се срещнем с интересни типове.

Sofia Live

Сайтът Sofia Live предлага изцяло българско съдържание, създадено тук и сега, от активни хора за активни хора, с което бързо и лесно ще сверим часовниците си за случващото се в нашия град. Провокацията, любопитството, смислените, нестандартни идеи, разчупената мисъл, умереният оптимизъм са съвсем в духа Sofia Live.

Facebook страницата на Sofia Live.

Освен място, на което можем да видим различни лица на града, Sofia Live е и градска култура, в чиито живот лесно ще се включиш. Сайтът те провокира да участваш в живота на София, да изследваш, да излезеш навън и да станеш част от градското сърфиране.

Sofia Live

Sofia Live поднася животът накуп – събития, места, хора, вдъхновения. Тук има тонове полезна информация, структурирана така, че всяко търсене да води до лесно намиране. От програмата на кината, музиката на живо и тазседмичните партита през най-доброто от театъра, най-интересните изложби и най-новите места за хапване . От аптеките, болниците и ветеринарните клиники през телефони за спешни повиквания и аварии, дежурни отделения и почистване по домовете до куриерски услуги, маршрутки и хамали.

Скритото оръжие на медията е сутрешното й предаване – „180 минути София“ с водещ Насо Русков, което всеки делничен ден от 09:00 до 12:00 осигурява насъщната доза музика и хумор за по-лек старт на деня.

Sofia Live

Sofia Live има мобилно приложение с версия на български и английски език. Чрез GPS функцията на апликацията, локализирането на ресторантите, кафенетата, клубовете и баровете наоколо е лесно и приятно като игра. Освен тази полезна услуга, мобилното приложение дава възможност за слушане на живо на сутрешния блок на Насо Русков, осведомяване за водещите теми на сайта, както и достъп до пълната седмична програма на кината и театрите в София, плюс информация за подбрани изложби и музикални събития. Справочната информация включва още и директориите „Услуги“ и „Спешно“. Мобилната апликация на Sofia Live е достъпна за сваляне от Android Market (Google Play) и VIVA Apps (за смартфони с операционна система Android), както и от Apple Store (за iPhone).

Sofia Live

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.