Уиндсърфистът Алесио Стирлих в „Под повърхността“

0
 

Сподели

Shares

Един от основните сърфисти в „Под повърхността“ е испанецът Алесио Стирлих. В момента Алесио живее на Канарските острови (Gran Canaria). Вече не минава за „kiddo“, тъй като от девет годишен в спорта. Отдавна е ясно, че за Алесио скоковете са това, което обича най-много в уиндсърфинга. Израснал на един от най-ветровитите плажове на света – Позо Изкуйердо и тренира с най-добрите в света, като това го прави карач от друго измерение.

Уиндсърфистът Алесио Стирлих в „Под повърхността“

Уиндсърфистът Алесио Стирлих в „Под повърхността“

Уиндсърфистът Алесио Стирлих в „Под повърхността“

Пристрастието на Алесио към високите баклупове и прецизно модифицираните му пушлупове го правят атрактивен за гледане. За него спокойно може да кажем, че училището не пречи на триковете му във водата.

Уиндсърфистът Алесио Стирлих в „Под повърхността“

Интервю с Алесио Стирлих – „За първи път в живот си…”:

1. …си целунат: На дванадесет и, доколкото помня, се изкефих.
2. …приземи първия си баклуп: Същата година когато бях целунат. Изглежда като да е най-прекрасната ми година, нали?
3. …пътува, кога: Миналата година за PWA в Дания.
4. …си филмиран: През 2013 г., частта с мен е първата във филма „Под повърхността”. Все още ми е трудно да повярвам, че съм част от филм, в който участват всичките ГОЛЕМИ в уиндсърфинга!
5. …спечели етап от световната купа: Беше 2009 г., преди четири години, на моя хоумспот – Позо.
6. …добави във facebook момиче, което не познаваш: Преди няколко години, бях заедно с един приятел. Тя беше …хм…доста атрактивна, абе готина отвсякъде….и всъщност прие моята покана за приятелство.
7. …получи имейл от фен: Преди няколко години и беше от едно малко хлапе от Швейцария. Почувствах се много гот като разбрах, че съм вдъхновение за дребните и това да искат да карат уиндсърф…
8. …опита бира: Хахаха това беше ненормалщинка, бях на шест и с един приятел опитахме докато бях на гости при баба… и хич не харесах вкуса ѝ, всъщност така е до ден днешен!
9. …се метна в публиката: Никога не съм го правил. Май е време, а? Може би в Sylt, надявам се хората да останат по местата си когато ме видят да летя към тях
10. …излъга майка си: Със сигурност като бях малък и беше по повод едни изядени бонбони.
11. …страда от главобол: Като бях на шестнадесет се понапих малко с приятели на едно парти, но като се замисля, нямаше следи от махмурлук на следващия ден. Така че, отворен съм за това усещане, хехехехе!
12. …кара кола: Преди няколко години, когато майка ме докара на плажа, но нямаше достатъчно вятър за да карам уиндсърф… та тя ми показа как се кара кола и опитах да карам… кола.

Повече за филма „Под повърхността“ и прожекцията „360° Кино“ на 9 януари можете да научите от тук.

360° Кино: ПОД ПОВЪРХНОСТТА/ Below the Surface

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.