360° и A-Team подаряват уиндсърф курсове

0


Дата на събитието: 09.01.2014

Сподели

Shares

360° и A-Team подаряват уиндсърф курсове

На 9 януари 2014 стартира новата ни инициатива „360° Кино“ и по този случай, заедно с нашите приятели от A-Team, решихме да зарадваме двама от вас, които дойдат на първата прожекция. За да бъде изненадата в синхрон с темата на филма „Под повърхността“, ще направим томбола и двама от хората дошли на прожекцията в Дом на киното ще спечелят ваучер за едноседмичен уиндсърф курс от A-Team.

360° и A-Team подаряват уиндсърф курсове

Курсът се състои от 5 часа, които могат да се вземат, или за 5 дни (всеки ден по 1 час), или за по-малко време, в зависимост от физическата възможност.

Курсът на A-Team се провежда в уиндсърф училището в Арапя – един от най-красивите заливи по нашето Черноморие с идеални условия за първи вълни в уиндсърфа.

360° и A-Team подаряват курсове по уиндсърф

Курсът включва екипировка, треньор… всичко, което е необходимо за добрия уиндсърф старт. Човекът, който ще отиде на курса през лятото може да приготви само банския и шортите си и направо да започва.

Ваучерът за курса може да се предостави и на друг човек, ако спечелилият не иска да се учи или вече се има за про-уиндсърфист.

360° и A-Team подаряват уиндсърф курсове

Повече за уиндсърфа в България можете да научите от кратките филмчета на A-Team, публикувани в 360°.

Билети за 360° Кино: „Под повърхността“: 6/4 лв. (на касата на Дом на киното)

Част от парите, събрани от продажбата на билетите, ще бъдат използвани за изграждането на метеостанция на о. Гьокчеада, Челик Сърф Скуул, „на паркета“. Идеята за дарението е на майката на Андре Пасковски, която предостави филма за прожекция в България.

Очакваме ви на 9 януари от 19 ч. в Дом на киното, където ще можем да видим 360° Кино: „Под повърхността“. Това е последният филм на продуцента Андре Пасковски – немски фристайл уиндсърфист, починал от рак в началото на август 2013. Филмът разказва историята на един от най-добрите уейврайдъри в уиндсърфинга – Виктор Фернандес и неговите приятели. Този уникален филм се концентрира върху красотата на движението, зашеметяващите гледки и свободния начин на живот. Повече за „Под повърхността“ (Below the Surface) можете да научите от тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.