Спален чувал срещу студени нощи Carinthia Defence 4

0
 

Сподели

Shares

Ако ви е омръзнало да правите компромиси с качеството и да ви е студено когато сте на палатка, в хижа или в снежна пещера, можете да се доверите на спален чувал, доказал се във всякакви мразовити условия. Carinthia Defence 4 е най-популярният и най-продаван спален чувал с отлично съотношение тегло/размер на материята и качество. Той е трисезонен спален чувал, който се е доказал като 100% надежден при студени нощи, както сред природата, така и в снежни пещери.

Defence 4 от Carinthia

Defence 4 от Carinthia

Защитната подплата от външната страна на ципа на Carinthia Defence 4 предпазва от вятър и влага. Външната обвивка е от супер лек, високо устойчив микрофибърен найлон с фино покритие с микро пори, което го прави водоотблъскващ.

Чувалът има голям маншон от вътрешната страна на ципа за предотвратяване загубата на топлина при ципа.

Показатели:
Комфорт: -15 C
Екстрем: -38 C
Подходящ за ръст до 200 см.
С дължина: 230 см.
Тегло: 2000 гр.
Размер опакован: 25/38 см.
Изолацонна технология: „G-Loft“
Ширина при раменете: 87 см.
Ширина при стъпалата: 60 см.
Материал: Shelltrans 100 % Polyamide Micro Fibre
Цвят: Olive
Цена: 388 лв.

Carinthia Defence 4 можете да намерите в магазин за екипировка за професионалисти Camouflage.bg онлайн или в София, жк Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 58.

ПЪЛНЕЖ G-LOF T Plus
Произведен от висококачествени двукомпонентни полимери, структурата на изолацията G·LOFT. Материята в доста отношения е подобна на висококачествения гъши пух. Триизмерното навиване на нишките осигурява максимална еластичност и въздушност.

КОНСТРУКЦИЯ ТИП САНДВИЧ С ТРОЕН СЛОЙ СЪС СВОБОДНА ОБВИВКА
Трите изолиращи слоя G·LOFT Плюс имат компенсираща подплата. Обвивката не е подплатена с пълнеж, а е прикрепена след това. Това осигурява въздушна възглавница между изолацията и обвивката. Тъй като няма перфорации за шевове в обвивката, тя е относително водоустойчива и не пропуска въздух.

Defence 4 от Carinthia

ФОРМА-МУМИЯ
Тук критериите за размера на материята, теглото и топлината са най-важни. Заостреното
пространство за краката намалява теглото и размера на материята. Основното предимство обаче е, че от коляното надолу има все по-малко вътрешен обем, който да държи топло. Пространството за краката не трябва да бъде толкова малко, че да води до това слоевете изолация да са издадени навън. Трапецовидното пространство за краката се е доказало като идеално. Клиновидната форма, смаляваща се равномерно на ширина от горе надолу не отговаря на реалните пропорции на тялото.

THERMOFLECT
Thermoflect увеличава задържането на топлина в спалния чувал с около 11 %. Thermoflect е решение против загуба на топлина поради излъчването на тялото. Thermoflect е ултра лек, ултра мек, дишащ плат, с уникалната способност да отразява топлината на тял

ДИФЕРЕНЦИРАНА КРОЙКА
Дори когато спящият се движи и притиска вътрешния слой изолация, топлината на спалния чувал се запазва. Последователните изолиращи слоеве са скроени по-щедро. Това осигурява най-добра въздушност във всички области и във всяка позиция. Между различните слоеве се образуват допълнителни въздушни възглавници. Движението в спалния чувал създава точки на натиск, но с диференцирана кройка се притиска единствено най-вътрешния слой. Външните слоеве запазват тяхната въздушност и оттам изолиращите си свойства.

ДВУПОСОЧЕН ЦИП
Всички военни спални чували Carinthia са оборудвани с двупосочен цип. Плъзгащата се част в горната част не заяжда, което позволява бързо излизане, ако е необходимо (в случай на тревога например). Плъзгащата се част отдолу не залепва и може да се отваря за вентилация.

Defence 4 от Carinthia

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.