Сноуборд премиера на “Welcome to winter”

0


Дата на събитието: 14.12.2013

Сподели

Shares

След откриването на новата зимна атракция в София – сноуборд парк в Борисовата градина “CENTRAL SNOW PARK – Маймунарника”, предстоят да се случат още доста интересни събития на територията ѝ. Като за начало, в събота – 14 декември, ни очаква сноуборд премиерата, озаглавена “Welcome to winter”.

Welcome to winter

Филмите, които ще можем да видим в снежния парк в Маймунарника са премиерата на „BURTON present SNOWBOARDING“ и прожекция на българския сноуборд филм “Rise Up” за, който основни виновници са момчетата от Never Know Production.

Прожекция на сноуборд филмите“BURTON present SNOWBOARDING“ § “Rise Up”
14 декември, събота от 19:15 ч.
CENTRAL SNOW PARK – Маймунарника” в Борисовата градина
ВХОД СВОБОДЕН!

Програмата ще стартира в 19:15 часа с прожекцията на “Rise Up”, който е заснет през отминалият зимен сезон 2012/2013 в най-големите български планини и курорти. Очаквайте да видите, както невероятни за българската сноуборд сцена трикове на най-добрите ни карачи, така и уникални, нови места за сноуборд и невероятни картини от родните ни планини.

В 20:00 часа “Welcome to winter” продължава с премиерата на „BURTON present SNOWBOARDING“. Продукцията на BURTON се състои от 4 части, всяка е фокусирана върху различни среди и условия за каране – “STREET” ,“BACKCOUNTRY”, “WOMEN” и “RESORT”. Отделните епизоди представят демонстрации на професионални сноубордисти на места по целия свят.

“STREET” представя прогресивно улично каране на различни места по света, включително Япония, Минесота и Канада. “BACKCOUNTRY” ще ни отведе в планините на Британска Колумбия, Тихоокеанския северозапад и Швейцария. “WOMEN” ще разруши стереотипите, че жените не могат да карат сноуборд, а “RESORT” ще вдигне високо летвата в парк-карането. Джеръми Джоунс, Марк Соллорс, Мики Ренц, Джуси Оксанен, Дани Дейвос, Марк Макморис, Микел Банг, Келли Кларк, Хана Тетер, Итън Дайс, Зак Хейл, Кими Фасани са само част от звездите на BURTON, които участват в четирите епизода. “Welcome to winter” ще завърши подобаващо в компанията на DJ SAVA от Camp Sessions и ще продължим докато не ни останат сили.

ВХОД СВОБОДЕН за всички желаещи да се забавляват в духа на зимата.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.