Арктическото сърф приключение North of the Sun

0


Дата на събитието: 05.12.2013

Сподели

Shares

Премиерата на арктическия сърф филм North of the Sun е част от програмата на Дни на Предизвикателствата. Филмът ще можем да видим по време на втория ден от фестивала – 4-ти декември от 22:05 ч. в УАСГ.

North of the Sun

„Най-голямата мотивация за арктическото приключение е точно отдалеченият залив, защото крие добре пазена тайна – едни от най-добрите сърф вълни в света”.

North of the Sun

Inge Wegge и Jorn Ranum прекарват девет месеца на изолиран и ненаселен залив на отдалечен арктически остров в Северна Норвегия, изправени пред широкия Атлантически Океан.

Те построяват бунгало от дървета и материали, изхвърлени от океана по брега. Ядят храни с изтичащ срок на годност от магазините, които иначе биха били изхвърлени. Двете момчета взимат със себе най – необходимото – сърф дъските си.
Най-голямата мотивация за арктическото приключение е точно отдалеченият залив, защото крие добре пазена тайна – едни от най-добрите сърф вълни в света.

Трейлър на North of the Sun:

Смразяващи сърф фотографии ще можете да видите и в новия, зимен брой на 360°, който ще съдържа интервю с един от най-добрите сърф фотографи – Крис Буркард и историята му за сърф в Исландия.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.