Откриване на зимния сезон в Боровец на 14 декември

0


Дата на събитието: 14.12.2013

Сподели

Shares

Боровец

Официалният старт на ски сезон Зима 2013-2014 в Боровец ще бъде в събота – 14 декември.

Цените на лифт картите и билетите остават непроменени – еднодневната карта за възрастни е 55 лв, а за деца – 33 лв. Нощното каране за възрастни е 22 лв. Запазват се цените от миналия сезон и за всички ски и сноуборд пакети за наем на екипировка, ски и сноуборд уроци, както и другите услуги, предоставяни от Бороспорт. Всички цени може да намерите на borovets-bg.com.

Новият сезон ще изненада приятно почитателите на зимните спортове като намали опашките пред лифтовете и улесни достъпа до лифтовите съоръжения благодарение на новата система с безконтактно преминаване и откриването на две нови каси за продажба на лифт карти и билети – близо до долна станция на лифт „Мартинови бараки” и в хотел „Рила”. Лифт картите ще може да се презареждат през интернет – друго голямо удобство за гостите на Боровец.

През новия сезон любителите на зимните спортове ще се възползват от изградената в последните години модерна система за изкуствено заснежаване в ски зони Ситняково и Ястребец и закупените нови оръдия за сняг. Изкуствено заснежаване вече има и в отсечката при финала на писта „Ястребец 1”, като по този начин се осигурява идеалното заснежаване и обработване на нaд 300 дка писти в курорта.

Borosport Snow Park

Подобрения за новия зимен сезон ще има и в най-модерната атракция в Боровец – Borosport Snow Park. Паркът, превърнал се в любимо място, както за опитните сноубордисти и фристайлъри, така и за начинаещите търсачи на силни усещания, тази година ще бъде разположен в горната част на писта “Попангелов”. Паркът ще има три зони на трудност – за начинаещи, средно напреднали и експерти на фристайла, като ще преобладават по-леките „фамилни“ предизвикателства.

За повече информация:
Бороспорт Инфо. Център
Тел.: 0889 607 000 и 0886 608 007

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.