Премиера на българския фрийрайд ски филм „СЛЕДИ“

0


Дата на събитието: 26.11.2013

Сподели

Shares

Новият български филм за фрийрайд ски „СЛЕДИ“ на режисьора Алеко Желязков, показва, не само свободното каране на ски, известно като фрийрайд, в момента, но прави преглед и на пионерите в страната, спускали се със ските си по девствени склонове и оставяли първите следи в снега.

https://www.360mag.bg/posts/25746

Премиерата на „СЛЕДИ“ е на 26 ноември от 20 ч. в Аула Максима на УАСГ. Билетите са по 10 лв., но за членове на БАССЕС, платили членския си внос за последните 3 години, входът е свободен.

360° е медиен партньор на „СЛЕДИ“.

Билети за премиерата на „СЛЕДИ“ можете да намерите в мрежата на Ticketstream в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Orange, Техномаркет, На Тъмно, клуб Строежа, бар Петък, както и онлайн на www.ticketstream.bg. Организаторите от БАССЕС препоръчват предварително закупуване на билетите.

Успоредно със софийската прожекция ще има друга по същото време, но във Варна – в зала 2 на Фестивален и конгресен център. Билетите отново са по 10 лв. и се продават само на касите на ФК.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.