Лекция за лавинна безопасност

0


Дата на събитието: 02.12.2013

Сподели

Shares

Безплатна лекция за лавинна безопасност на БАССЕС

На 2-ри декември, понеделник, от 19 часа, БАССЕС организира традиционната си лекция по лавинна безопасност. Лекцията ще се проведе в 65-та аудитория в ректората на Софийския университет(на 3-тия етаж, Южно крило).

Организаторите от БАССЕС са избрали голяма зала тази година, за да могат повече хора да се подготвят за зимния сезон по тази изключително важна тема.

Лектори за лавинна безопасност ще бъдат Момчил Панайотов, Георги Георгиев „Черния“, Кънчо Шипков – планински водач и спасител и Младен Данков – алпинист.

Лекторите ще представят всички важни неща за лавините, безопастността и спасяването. Отново ще можем да разгледаме и да разпитаме за животоспасяваща екипировка. Предвидените теми са полезни, както за „начинаещите“, така и за по-опитните, които ще могат да започнат с нея „годишното опресняване на материала“. Лекцията е насочена към всички „извънпистови“ скиори, сноубордисти, ски туристи, туристи със снегоходки и алпинисти.

На място ще имате възможност да се сдобиете с книгата „Лавинна безопасност – наръчник за скиори и сноубордисти“, издадена от БАССЕС.

Входът е свободен, а за тези, които няма да могат да присъстват, лекцията ще бъде излъчвана на живо на интернет страницата на БАССЕС.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.