Всеки четвъртък „Клуб на пътешественика представя“ в 360°

0
 

Сподели

Shares

Клуб на пътешественика представя

„Клуб на пътешественика представя“ е новата рубрика на 360° и „Клуб на пътешественика“, благодарение на която, всеки четвъртък ще можем да попътуваме заедно чрез сайта до някоя от дестинациите, представяни в клуба.

Клуб на пътешественика е мястото за хора с безкрайни мечти и бездънни джобове с идеи!

Клубът е създаден от трима другари с отлежали истории и една мечта – да събират вашите и да споделят своите пътешественически истории от цял свят без да спират мечтите.

Клуб на пътешественика е социална група, базирана в центъра на София, но безспирно крачеща по широкия свят, целяща да надъхва хората да пътуват, да се срещат и да споделят опит и истории и да създава култура на съжителство с планините и природата.

Как го правят?
Чрез съвместно обогатяване с презентации на пътешественици, завърнали се от широкия свят; лекции и курсове за първа помощ, метеорология, ските и велосипеда като начин на пътуване и т.н.; работилници за поддръжка на велосипеда и ските; уъркшопи по ориентиране и правене на възли и т.н. …и така до БЕЗкрая насвета!

Къде и как да ги намерите:
Адрес: гр.София, ул. „Виктор Юго” 5
В крачка на телефон: 0882 29 28 77
e-mail: travellersclub.bg@gmail.com
FACEBOOK: https://www.facebook.com/TravellersClubBulgaria

А за всички, които нямат възможност да ги посетят на място, остава възможността да следят 360° всеки четвъртък и така да съпреживеят емоциите на пътешествениците чрез историите разказани на нашия сайт.

Ако и вие имате история с пътешественически дух и искате да я споделите с повече хора, свържете се с „Клуб на пътешественика представя“ и ще можете да я представите пред публика. Ако пък искате да публикуваме разказ за ваше пътешествие в 360° – опишете ни накратко историята в максимум една страница А4, подберете до 10 снимки и ни ги изпратете на имейл magazine@360mag.bg и ще имате възможност да се включите в клуба на пътешестващите в 360°.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.