Фотоконкурс „Диви снимки 2013“

0


Дата на събитието: 30.11.2013

Сподели

Shares

Mario Lopez/EPA

Дивият свят – впечатлява ни, забавлява ни, а понякога дори ни плаши, но преди всичко той е част от нас. Затова трябва да го пазим за нас и за бъдещите поколения. Грабнете камерата, развихрете въобръжението си и посетете някоя от защитените зони или територии. Приемете предизвикателството и участвайте във фотоконкурса, посветен на опазването и популяризирането на дивия свят, организиран от Българска Фондация Биоразнообразие, CEEWeb for Biodiversity и партньори.

Конкурсът е в следните две категории
– Диви пейзажи – снимайте и разкрийте красотата на любимите си планини, дюни, крайбрежие, влажни зони, които са в Натура 2000.
– Диви животни – снимки на защитени видове в тяхната естествена среда

Краен срок за изпращане на снимките – 30 ноември 2013 г.

Награди
– Три дни с опитен местен водач-фотограф в спиращите дъха Западни Родопи (защитени зони по Натура 2000 Триград-Мурсалица и Западни Родопи). По живописните планински склонове ще имате шанса да направите чудни снимки на множество диви животни и растителни видове като балканска дива коза, кафява мечка, глухар, скалолазка, трипръст кълвач, пеперуда Аполон, орхидея, както и много други забележителни видове
или
– Ваучер за книги на стойност 150 евро.
– Награда на публиката и за двете категории: фотоалбуми на тема природа и отговорно опазване на околната среда

Повече за условията за участие в конкурса – Българска Фондация Биоразнообразие.

Участие
Изпратете свои снимки в една или в двете категории само по имейл на следния адрес: photocontest@ceeweb.org не по късно от 30 ноември 2013 г.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.