Термобельото на CRAFT – основа на трислойното обличане

0
 

Сподели

Shares

Принципът на трислойното обличане, известен още като „Принципът на CRAFT”, се е утвърдил като най-подходящ за студените дни от годината. Чрез него можем да осигурим комфортен микроклимат за тялото, дори по време на интензивно спортно натоварване и лошо време.

CRAFT

Първият слой, който се състои от термо бельо, транспортира влагата далеч от тялото и я разпределя към външната част от дрехите. По този начин температурата и влажността са максимално близо до естествените за човека.

Термобельото на CRAFT има подходящи серии за всякакви условия, спортове и време. То е разработено за скиори, планинари, колоездачи, бегачи, планински спасители, военни, включително и за обикновените хора, разхождащи се в парка.

Термобельото се състои от две части – горна и долна, съответно – блуза и клин. За горната част от тялото 360° препоръчва мъжка и женска блуза CRAFT KEEP WARM, а за долната част от тялото – дълъг мъжки и женски термоклин CRAFT WARM UNDERPANT.

CRAFT KEEP WARM е функционално темробельо от най-висок клас. И четирите модела са подходящи за всички спортове и свободно време при студени условия.

Craft

Характеристики на Мъжка блуза CRAFT KEEP WARM, Дамска блуза CRAFT KEEP WARM, Дълъг мъжки термоклин CRAFT WARM UNDERPANT и Дълъг женски термоклин CRAFT WARM UNDERPANT:

– 61% полиамид, 35% полиестер, 4% еластан
– Кухо канално влакно за изолация
– Ергономична кройка
– Плоски шевове
– Отличен транспорт на влага – поддържа тялото сухо
– Лекотена материя
– Изключително висока дишаемост
– Кардирано от вътрешната страна за по-приятен допир
– Три безшевно вградени материи
– Специална кройка съобразена с термо-зоните на тялото
– Цена: 99 лв.

Craft

Продуктите на CRAFT можете да намерите в sportsaware.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.