Презентация на Александър Пенков за Алпите „9х4000“

0


Дата на събитието: 12.11.2013

Сподели

Shares

Александър Пенков

На 12 ноември от 19 ч. в Полски институт София на ул. „Веслец“ 12 алпинистът и фотограф Александър Пенков, заедно със свои приятели, ще направи презентация за две пътувания из Алпите.

Александър е нарекъл презентацията си „9х4000“, тъй като на 9 от алпийските върхове се е въртял около височина 4000 метра.

Двете пътувания, за които Александър ще разкаже, са със самолет, влак и на стоп – първото, и с коли – второто. Замесени са общо 10 човека, а времето прекарано в Алпите е месец и половина.

Александър Пенков ще разкаже за маршрути и алпийски категории, хижи, заслони, хубаво време и гръмотевични бури, тежки раници и уникален стоп, 400 метрови скали, въжета и загубени еспадрили, пропасти, траверси, лавини и счупени брони, срещи с българи и чужденци, манджи, спагети, кашони, снимки много, много, едно преживяване за приятели и с приятели в сърцето на една от най-красивите планини – Алпите.

Александър Пенков е човекът, който редовно публикува в 360 фоторазказите си за интересни, непознати места в Родопите като Рид Алабак, Рид Каркария, Рид Средня и Велийшко-Виденишкия дял.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.