Stryke 5.11 – един изключителен панталон

0
 

Сподели

Shares

Ако си мислите, че удобният, функционален панталон е просто провиснала, свободна дреха – грешите. Stryke 5.11 е един изключителен панталон. Той комбинира няколко много важни елемента – здравина, удобство и иновация.

Stryke 5.11

Здравината е постигната благодарение на материала, изработен от 65 % полиестер и 35% памук ripstop. Този панталон е създаден за работа при всякакви условия. Удобството и иновациите в панталона вървят ръка за ръка. Материята е нова за 5.11 – за първи път се комбинират 65/35 полиестер/памук със спандекс, което позволява на панталона да бъде еластичен и да се разтяга.

Stryke 5.11

The Flex- Tac ™ Strkye Pant featuresproven 5.11 Tactical комфорт и дълготрайност
Самостоятелно регулиране на колана за по-голям комфорт
Нископрофилни ъглови джобове за бърз достъп
Оригинални YKK® ципове и закопчалки Prym®
Дискретно двойно коляно с вътрешен джоб на подложката
По-устойчив на петна плат
Технология, която не позволява на цветовете да се променят

Панталонът е изключително комфортен и не ограничава движенията, тъй като материята, от която е направен е леко еластична.

Stryke 5.11

Независимо дали сте в планината, гората, в града или практикувате любимия спорт, този панталон ще бъде като ваша втора кожа – сигурен и комфортен.

Материята, от която е направен Stryke 5.11 е бързосъхнеща, което позволява бързо изсушаване след преминаване на реки или при дъжд.

Stryke 5.11

Комбинацията е изключително удобна и изненадващо комфортна дори и в най-топлото време. Също така, дизайнът включва някои промени от стандартните панталони на фирмата, като по-високи cargo джобове, което позволява по-бърз и лесен достъп до тях.

Материал: 65/35 полиестер/памук и спандекс
Тегло: 0.550 кг.
Размер: W28 до 44
Цена: 159,90 лв. (до 12 ноември – промо цена 135,92 лв.)

Панталон Stryke 5.11 можете да намерите в магазин Camouflage.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.