CHILL STATION 5 – творчески ръчно изработени предмети и мини работилници

0


Дата на събитието: 17.11.2013

Сподели

Shares

CHILL STATION 5

За пети пореден път Chill Station Platform ще събере най-цветните, релаксиращи и творчески вдъхновяващи елементи от големия пъзел на бетонния град. „Hand Made/Ръчно направен” станцията отваря врати в 14 ч на 17 ноември 2013 г. в столичния club MIXTAPE 5.

Акцентът на платформата CHILL STATION тази година са творческите ръчно изработени предмети и мини работилници за разкриване на скрития артистичен потенциал на всеки човек.

В рамите на Chill Station 5, BazArt.bg е подготвил „БазАрт“ за ръчно изработени изделия. И, понеже ключовата дума за деня е „Hand Made/Ръчно направен”, посетителите ще имат възможността да се запознаят с много български автори на ръчното творчество както и да участвт в различни работилници, където да си направят нещо за спомен. Защото у всеки човек спи не един неразкрит талант, който чака да бъде деликатно събуден.

Предвидена е специална зона, в която голям екран се превръща в прозорец към природата и спокойствието – над 200 вълшебни снимки, от някои от най-добрите фотографи-пейзажисти в България, ще свържат човек и природа.

Global Vision Circle и Crop Circle Project подготвят за пореден път едно изключително пространство, в което царува спокойствието, природния уют, източния цвят, вълшебния свят на сънищата и творческите работилници за преоткриване на таланти.

Малката зала на club *MIXTAPE 5* ще побере форум с лекции в нестандартна обстановка, където влизаш бос, за да се пренесеш по-лесно и естествено в атмосферата на сънищата. Веднага след лекциите, отново в B-Side, започва играта Дарплей, която развива социална и езикова компетентност, отключва усъвършенстването на толерантността и спомага за приемането на различни гледни точки. Този комуникативен метод, изграден във вид на игра развива мисленето, позволява на участващите да се учат един от друг, да обменят опит и идеи и да си помагат взаимно за разрешаването на конфликти.

В програмата е предвиден и кът за най-малките посетители. Специални аниматори ще се погрижат за децата и тяхното незабравимо изживяване в детската станция.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.