Есенно приключение в Беглишката гора с Байкария

1


Дата на събитието: 08.11.2013

Сподели

Shares

Байкария

Байкария организира шарено есенно приключение край язовир Голям Беглик в два епизода – 8-10 и 15-17 ноември.

Приключението на Байкария включва прекосяване на язовира с лодки, спускане в недрата на пещера Сърната на големия остров Батлъбоаз – Костенурката, каране на колела по планински пътеки, въжена градина, опъната сред вековните смърчове.

„Нашето огнище са планините, нашият дом е Чатъма. Сутрешните изпарения над водите на Беглика са добри призраци, с които посрещаме смисъла на новия ден.“
Байкария

Байкария

Водачи на групата ще бъдат Филип Лхамсурен, Ичо Колумб и Стъни. За приключението 8-10 ноември крайният срок на записване 6-ти ноември, а за това между 15-17 ноември – 13-ти ноември.

Програма
Пристигане в петък, приключенстване до неделя ранен следобед, когато е отпътуването.

Транспорт
Всеки сам организира транспорта си до и от язовирната стена на Голям Беглик или до център Чатъма. Центърът отстои на 7 км черен път от там. Байкария осигурява локален транспорт на багаж, храна, екипировка и/или хора по време на програмата.

Екипировка
Всеки участник трябва да има лична екипировка, която включва подходящи дрехи и обувки и т.н. Байкария предоставя специализираната екипировка необходима за реализиране на дейностите.

Такса
180 лв. Може да се плати на място.
Таксата включва пълен пансион – домашна и вкусна храна, напитки, настаняване, топлина (огън), застраховка, инструктори, специализирана екипировка – за катерене, плаване с кану и каране на планински велосипед.

Записване, въпроси и коментари: bikearea@gmail.com, 0886 350 975 – Филип, 0897 247 241 – Христо (Ичо).

Сподели

Shares

1 коментар

  1. Не бе честно.. сериозно ли има балъци който се вързват на подобни оферти :))) Като гледам носете си това носете си онова и накрая излиза ,че за едно преспиване и малко хапване искате 180лв с транспорта и непредвидените разходи отиваме на най-малко 300
    В менюто сигурно влиза дивеч с различни сосове от трюфели и манатарка леко поръсени с шафран аахаха…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.