Хелоуин на КолелаДата на събитието: 31.10.2013
0

Сподели

0Shares
0 0

Хелоуин на Колела

Ако видите десетки маскирани хора на колела из нощна София на 31 октомври, не се стряскайте – това е традиционната велоразходка, която по случай Хелоуин ще бъде по-специална този четвъртък.

Хелоуин на Колела

Обличайте карнавалните костюми, слагайте грим и маски и яхвайте колелото, защото в 20:20 ч. на 31 октомври Хелоуин на Колела започва от Борисовата градина в София. Маршрутът ще бъде дълъг 18-22 км и ще продължи по познатата треактория:

Три кръгчета около езерото с лилиите и после връщане обратно до светофара на Орлов мост. Пресичане на зелено и продължаване към паметника на Съветската армия, където следва събиране на колоездачите. Маршрутът продължава през подлеза на СУ “Климент Охридски”, където стюардите преброяват групата. Участниците се събират пред парламента и завиват надясно към хрампаметник “Свети Александър Невски”. Маршрутът заобикаля храма и се насочва към ул. “Московска”, а пред английското посолство минава по тротоара. Следващото събиране е пред БНБ и след него следва пресичане към президентството. Следваща спирка за събиране на групата е пред църквата “Св. Неделя”, където групата поема по бул. “Витоша” и се насочва към НДК, а след това преминава моста на влюбените и отново се събира на чешмата зад хотел “Хилтън”. Преминава през парка и се насочва към парк “Южен”. Влиза се от централния му вход, като се пресича пешеходния светофар на зелено. Маршрутът в Южния парк винаги е разнообразен и трае около час. После групата се връща по бул. “Витоша”, завива по ул. “Солунска” до народния театър “Иван Вазов”. Пред театъра участниците сформират флаш моб кръгче с колела и след него поемат по ул. “Славянска” до ул. “Шишман”, по която завиват наляво посока площад “Народно Събрание”. Маршрутът продължава отново през подлеза на СУ и свършва пред паметника на Съветската армия.

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.