Сноуборд нощ с Wildberries

0


Дата на събитието: 31.10.2013

Сподели

Shares

Сноуборд нощ с Wildberries

Момичетата от Wildberries организират интересно събитие за всички, които нямат търпение да започнат да се спускат със сноуборди по планинските склонове. Последната нощ на месеца – 31 октомври, ще бъде посветена на сноуборд манията на Wildberries и всички, които искат да се включат.

Мястото е betahaus в София, началото е в 19 ч., а входът е свободен.

 Wildberries

Целта на Сноуборд нощ с Wildberries е да се съберем на приятно място и да обсъдим някои особено важни неща преди началото на сезона. Не трябва да забравяме, че за да имаме една наистина прекрасна и безаварийна зима в планината е много важно как точно ще се подготвим за нея от самото начало.

В снежната среща ще се включат няколко човека, с чиято помощ ще се запознаем с някои от основните неща, които трябва да знаем когато сме в там горе в планината и които могат да се окажат жизнено важни в дадени ситуации.

И тъй като събитието съвпада с така известният американски празник Halloween, ще се приемат посетители и с маски и костюми. Тъкмо може да загреете за вечерта с една полезна зимна среща.

 Wildberries

ПРОГРАМА

Как да се подготвим за зимния сезон – как да загряваме преди каране и да се предпазим от спортни травми
Лектор: Елена Кемилева, магистър Кинезитерапевт

Как да се погрижим за нашата любима дъска и не по-малко любимите ни ски – практически съвети за правилна поддръжка и ваксиране.
Лектори: XRescue

Въведение в лавинната безопасност и как да се подготвим за планината през зимата.
Лектор: Маргарита Ангелова, планински водач

Ще може да видите и прожекции на някои от клиповете на Wildberries, както и на трейлъра на филма, който боровинките заснеха миналата зима.

 Wildberries

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.