360° уикенд: 25-27 октомври 2013

0
 

Сподели

Shares

360° уикенд

Уикенд предложенията на 360° тази седмица определно са разнообразни. Последният уикенд на октомври се оказа подходящ за планинско колоездене, яхти, лонгборд, кино, изложби. Ето ги и по-интересните предложения на 360 за почивните дни:

25-27 окт.: Яхт-уикенд с ветроходна обиколка на остров Тасос

От 25 до 27 октомври “Вятър и Вода” организират ветроходно плаване от Кавала до Кавала с обиколка обратно на часовниковата стрелка на остров Тасос. Яхтата на “Вятър и Вода” ще плава по “крайпътните заливчета” с леки отбиваня за снимки, плуване, гмуркане, бира.

25 окт., петък: Сърф филмът “Ездачи на стихии” на фестивала So Independent

So Independent е софийският фестивал за независимо кино. Тази година той ще се проведе от 24 октомври до 3 ноември в 5 кина – Одеон, Люмиер, Евро Синема, Cinema City и Дом на киното. “Ездачи на стихии” ще можем да видим на 25 октомври от 20:30 в Одеон и на 27 октомври отново от 20:30, но в Дом на киното.

26 окт., събота: Закриване на колоездачния сезон – “Extreme Bike Season Closing 2013”

На 26 октомври официално ще закрием колоездачния сезон в България със събитието “Extreme Bike Season Closing 2013”. Тази година е толкова силна откъм колоездачни събития, че няма как закриването на сезона да не се отбележи подобаващо. “Extreme Bike Season Closing 2013” ще бъде над първа станция на драгалевския лифт на Витоша.

26 окт.- 3 ноември: Race TheMall

Обичате спортните коли, високите скорости и красивия автодизайн? Имате състезателен дух и нужда от повече адреналин? Харесва ви да управлявате и държите нещата под контрол? Вече знаем къде ще ви открием между 26 октомври и 03 ноември тази година: сред участниците в Race TheMall!

26 окт., събота: Сноуборд филмът “Изкуството да летиш” на фестивала So Independent

Сноуборд филмът “Изкуството да летиш” е едно от по-интересните заглавия на фестивала So Independent. В него ще можем да видим равни части екшън и приключения, които през цялото време се преплитат с неизбежната драма. След двугодишна работа по филма, „Изкуството да летиш” дава на емблематичния сноубордист Травис Рай и неговите приятели възможност да преосмислят какво е постижимо в планините. Прожекциите на “Изкуството да летиш” са на 26 октомври от 20:30 в Дом на киното и на 28 октомври от 18:30 в Одеон.

26 окт., събота: Лонгборд уъркшоп в парка Заимов

На 26 октомври, събота, в Парк Заимов в София ще можем да станем част от лонгборд манията. “Клуб за екстремни и иновативни спортове БАЛАНС” с помощта на доказалите се в лонгборд средите “Long day boarding” и спортна компания “TRS” организират лонгборд уъркшоп в парка.

26-27 окт.: Колоездачна обиколка на Беласица

Този уикенд Беласица ще се обикаля международно и колоездачно. На 26 и 27 октомври велопоходът, организиран от Сдружение “Велоразходка”, ще премине през 3 държави – България, Македония и Гърция. Целта е да се направи пълно кръгче около есенна Беласица.

27 окт., неделя: BMX фотоизложба в София

В галерия Ластици в София от 27 октомври до 9 ноември ще можем да видим фотоизложба, свързана с любимите ни BMX колела. BMX, един от най-необичайните видове колоездене, е темата на двуседмична фотоизложба в галерия Ластици. Трима фотографи се съсредоточават върху големите хора на малки колела без спирачки, на които не им трябват правила и отбори.

27 окт., неделя: Сърф филмът “Ездачи на стихии” на фестивала So Independent

So Independent е софийският фестивал за независимо кино. Тази година той ще се проведе от 24 октомври до 3 ноември в 5 кина – Одеон, Люмиер, Евро Синема, Cinema City и Дом на киното. В програмата на So Independent за наша приятна изненадата е включен сърф филмът “Ездачи на стихии”/”Storm Surfers”. Това е един документален филм, основан на авантюристичните постижения на героите, проследяващ жаждата на двама приятели да открият и да се спуснат по най-големите и най-опасни вълни в Австралия.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.