Стани част от „Дни на предизвикателствата”

0
 

Сподели

Shares

Тази година Дните на предизвикателствата започват от 3 декемри в Аула Максима на УАСГ, София.

Дни на предизвикателствата

„Дни на предизвикателствата” е българският фестивал и годишна среща на любителите и практикуващите екстремни спортове, влюбените в приключенията, посветените на зелената идея и природосъобразния начин на живот.

Ако искате не само да видите кой къде е бил и какво е успял да направи, а да представите и ваше предизвикателство, можете да станете част от „Дни на предизвикателствата” със свое приключение.

Изпратете видео или презентация от вашите пътувания, любими моменти в планината, сбъднати мечтани трипове по суша, въздух и вода, ски, сноуборд, катерене, байк, трекинг, парапланер, каяк… каквото ви хрумне и може да станете част от „Дни на предизвикателствата 2013”.

Как да стане това? Тази година е невероятно лесно и просто. Можете да изпратите вашите клипове, филми, презентации директно чрез платформата на сайта – predizvikatelstva.com.

Най-добрите от вас ще бъдат поканени на сцената на фестивала, за да разкажат „цветно“ къде са били и какво са правили, и да се насладим заедно на вашето видео или презентация.

А за любителите на фотографията и тази година ще се проведе, станалия вече традиционен, фотоконкурс на „Дните“. Тази година темата е с вертикална насоченост, за да предизвика въображението. Вижте повече за фотоконкурса „Без граници по отвесите на България“ на сайта на „Дни на предизвикателствата“, както и на Facebook страницата.

Повече за „Дни на предизвикателствата“ можете да научите от новия, есенен брой на 360.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.