360° уикенд: 19-20 октомври, 2013

1
 

Сподели

Shares

360° уикенд

Този уикенд отново ще бъде на 360 градуса. Ще направим пълен кръг през сезоните – от летни скейт и BMX игри в парка, през арктическа солидарност, колоездене през шарената, есенна Рила до подготовка за зимния сезон с лекции за медицина за пътешественици. Ако искате и вашите почивни дни да са на 360°, изберете си сезон и занимание и действайте.

18 окт., петък: Световен ден за солидарност с Arctic 30

18 октомври е Световен ден за солидарност с екологичната кампания Arctic 30. По този повод в София пред паметника на Съветската армия ще има джем сешън за солидарност – Free music for freedom.

19-20 окт.: Национално състезание по скейтборд “Skatebg Summer Finals 2013″

Голямото скейт събитие ще бъде в София този уикенд. На 19 и 20 октомври пред паметника на Съветската армия в София скейтъри и хиксъри ще удължат лятото с още два дни със Skatebg Summer Finals 2013. Специално за Skatebg Summer Finals 2013 ще бъде построен мащабен скейт парк, а благодарение на Contrabanda, Томеко, Circa, Dragon и Virus skateboards ще има и щедър награден фонд.

18-19 окт.: Двудневен велопоход до Мальовица

На 19 и 20-ти октомври можете да се включите напълно безплатно към колоездачната група и да навъртите 160 километра от София до Мальовица и обратно. Теренът ще бъде асфалтов, а маршрута – подходящ за шосеен и планински велосипеди. Степента на трудност е висока – IV+Vта, поради голямата денивелация.

19-20 окт.: Конференция “Медицина за пътешественици”

На 19 и 20-ти октомври в София ще се проведе третата конференция “Медицина за пътешественици” – поредица от лекции на тема оцеляване, поведение в екстремни ситуации и справяне с медицински проблеми по време на пътешествия и приключения. Конференцията е насочена към пътешественици, приключенци и хора, практикуващи екстремни спортове, както и към всички, работещи в сферата на здравеопазването.

Сподели

Shares

1 коментар

  1. Добре,

    Хеви метъла и родната естрада някак ги преживяхме – но фойерверките под прозореца в 21:35 бяха най-мега селянията, която успяхте да причините на всички от квартала. От името на събуденото ми бебе и всички останали съседи – сърдечни поздрави и „ваш’та майка също“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.