Кампания в помощ на женския рафтинг отбор

0


Дата на събитието: 18.10.2013

Сподели

Shares

Женският рафтинг отбор се представи много добре тази година и едно от постиженията им е, че спечелиха квота за участие в Световното първенство в Нова Зеландия, което ще се проведе през ноември тази година.

Женският рафтинг отбор

За да могат да участват обаче се налага сами да покрият разходите си или да търсят спонсорства и дарения, както се случва в момента. За жалост, няма държавна структура в България, която да отделя пари за подобни разходи. Поради тази причина, за да намерят начин да се състезават на световното, момичетата се опитват да наберат споносори/дарители за пътуването си. Засега обаче, въпреки усилията и събраните суми, остават да бъдат намерени още 12 000 лева, а времето изтича – днес е крайният срок за записване за участие в Нова Зеландия 2013.

Ако искате да помогнете, можете да се включите в кампанията за събиране на средства за участието на момичетата в рафтинг първенството. Вашите дарения ще бъдат приети с благодарност по сметката на Българската Федерация по Рафтинг:

IBAN: BG69BUIB98881029479800
BIC: BUIBBGSF
Основание за внасяне/превод: „Спонсорство на женски отбор – Световно 2013“

Женският рафтинг отбор и Българската федерация по рафтинг благодарят на всички които ще ги подкрепят с каквато и да е сума, както и на тези, които вече го направиха.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.