„Беър Грилс: Бягство от ада – Сняг“

0


Дата на събитието: 14.10.2013

Сподели

Shares

Експертът по оцеляване отново е безкомпромисен във втория епизод на „Беър Грилс: Бягство от ада – Сняг”. Той се отправя към покритите със сняг крайбрежни планини в Канада, за да изследва невероятните истории за оцеляване на хора в този толкова враждебен и негостоприемен регион.

Беър Грилс: Бягство от ада

Ще можем да видим как Беър се изправя срещу мини лавини, навлиза в леденостудени реки и скача от ръба на скала, приземявайки се върху короната на дърво. Всичко това, за да проследи стъпките на трима забележителни мъже – Себастиян Баучър, Ерик Ле Марк и Чарлс Хортън, всеки от които е попаднал в решителна битка за оцеляването си. Те са успели да се спасят въпреки сковаващия студ, животозастрашаващите наранявания, тежката дехидратация и силно изтощение. Благодарение на смелостта, находчивостта и решителността си да избягат от ада, тримата герои успяват да разкажат историята си, а ние – да я видим.

Всеки един епизод на „Бягство от ада” разказва по три истински истории за оцеляването на хора от всички краища на света – от снежните Алпи до безмилостната Северноафриканска пустиня. Беър се сблъсква с най-екстремните климатични условия, пейзажи и местности, преживявайки невероятните и опасни приключения на ръба. Чрез историите на хората Беър ще ни покаже за преминаването през опасностите на някои от най-изолираните и предизвикателни терени на Земята.

Всеки терен крие свой собствен набор от предизвикателства, но също така притежава и универсалните характеристики. Беър демонстрира как всеки оцелял е излъгал смъртта с изобретателност и постоянство – независимо дали чрез пиене кръвта на змия или ядене на тарантула. Освен това, Беър споделя личната си оценка, като дава и множество важни съвети, които биха спасили живота на всеки, попаднал в подобна ситуация.

Беър Грилс: Бягство от ада

Най-важният урок, който Беър ни дава, е способността да запазим пълно спокойствие и да останем концентрирани дори в най-екстремните ситуации. Това е качество, демонстрирано не веднъж в тези вълнуващи истории и не може да бъде научено.

Беър Грилс: Бягство от ада

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.