Да надбягаш Драгалевския лифт

0


Дата на събитието: 13.10.2013

Сподели

Shares

Готови ли сте за голямото предизвикателство по планинско бягане? Лесно е човек да се надпреварва с други бегачи, но какво ли е ако се състезава с нещо друго… примерно с лифт. Ще можем да разберем в неделя, 13 октомври от 10 ч. сутринта на Драгалевския лифт.

fivepeaks.bg

Ако смятате, че имате шанс срещу лифта на Витоша от Драгалевци до Бай Кръстю в изкачване с бягане, значи можете да приемете предизвикателството.

Дизел срещу лифт
Кирил Николов – Дизела вече прие да се състезава с лифта. След постижението му да изкачи 5 върха за 24 часа и победата в Xco Adventure Cup това ще бъде следващото предизвикателство пред екстремния атлет.

Ако искате да видите дали Дизела ще го направи или да проверите своите възможности, заповядайте на 13.10.2013 г. от 10 часа на долна лифтова станция на Драгалевския лифт.

„Изпревари лифта“ е инициатива, част от Европейската седмица на движението и спорта.

Програма
13.10.2013 г./неделя/, старт 10:00 ч. долна станция на Драгалевския лифт.

Трасе
Трасето на лифта до Бай Кръстю.

Право на участие
Неограничено с предсъстезателен преглед и с възможност за такъв преди старта.

Контролно време
1 час.

Заявки
до 12.10.2013 г. и на място от 9 до 9:30 ч. на 13.10.2013 г.
Заявка за участие

Класиране и награди
Всички успешно изпреварили лифта са победители. Ще получат специална грамота и материални награди Най-доброто постигнато време при мъжете и жените ще бъде премирано допълнително. Всички приели предизвикателството и финиширали в контролното време ще получат грамота и сувенирен подарък.

Ще бъде осигурено пренасянето на дрехи за преобличане до финала на всички участници, а на финала подкрепителна напитка и билет за връщане с лифта. Стартова такса за предварително заявените 5 лв., а за тези преди старта двойна. За участничките при жените се дава една минута бонификация.

Награждаване и закриване
11:15 часа на станция Бай Кръстю.

За контакт: Сдружение „Маратон 2006”, 0882 111 706, Петър Панков

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.