360° уикенд: 11-13 октомври, 2013

1
 

Сподели

Shares

360° уикенд

Този уикенд 360° ви предлага не едно, не две, а цели 6 неща, които можете да правите през почивните дни. Предложенията ни са ветроходни, подводни, фотографски, колоездачни, екологични, даже Карлуковски. Сега вече никой няма оправдание да бездейства уикенда.

11-13 окт.: Home Mountain Bike Cup 2013, Витоша
От 11-ти до 13-ти октомври ще се проведе първото състезание по спускане на Витоша от 7 години насам, което се очаква да предизвика огромен интерес сред състезатели и публика. Състезанието ще се проведе на Драгалевския лифт, като състезателното трасе е добре познато на мнозина, но специално за Home Mountain Bike Cup, то ще бъде добре подготвено и разнообразено, за да се получи една наистина интересна надпревара.

12 окт., събота: Безплатен курс по фотография
На 12 октомври, събота, от 17:30, Социален център „Аделанте“ организира малък курс по фотография. Целта на курса е да помогне на начинаещи фотографи да разберат по-добре техниката си и избора на такава. Гост ще бъде младият фотограф Георги Теофилов.

12 окт., събота: Годишни награди за биоразнообразието 2012
Събитието “Годишни награди за опазване на биоразнообразието” ще се проведе на 12 октомври в Борисовата градина (при “Слончето”) от 16 часа. Там ще бъдат и Уикеда, Мерудия, цирк “Кумбо”, изящната въздушна акробатка Бенита Примо и още много изненади.

12-19 окт.: С яхта до остров Корфу
Време е за първото ветроходно пътешествие на “Вятър и Вода” на север от гръцкия остров Лефкада- към островите Паксос, Антипаксос и Корфу. Ако искате да откриете нови земи, води и вятър в косите с ветроходна яхта из Йонийско море, сега е моментът да го направите заедно с нашите приятели от “Вятър и Вода”.

12-13 окт.: Sofia Freediving Cup 2013
Състезанието по свободно гмуркане ще се проведе на 12 и 13 октомври (събота и неделя) в София, на басейна на Tехническия университет. Басейнът е 50-метров с постоянна дълбочина 1,80 м. Намира се в кампуса на Технически университет – София, ул. Проф. Георги Брадистилов, до тенис кортовете.

12-13 окт.: Бънджи скокове от пещера Проходна
Този уикенд в Карлуково отново ще има щури хора, скачащи с бънджи от големия вход на пещера Проходна. Бънджи скок от Проходна е едно от най-красивите и емоционални бънджи изживявания, които можете да си осигурите в България, особено пък през есента.

Сподели

Shares

1 коментар

  1. На курса по фотография бяха много изненадани че сме научили за него от тук :)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.