Българин води в конкурса за “Професионален Пътешественик”

0
 

Сподели

Shares

В началото на септември писахме за старта на конкурса World Explorer Jauntaroo – “Най-добрата работа на света”. Обявата за най-добрата работа на света беше неустоима – 1 година пътуване около света с поети разходи и заплата в размер на 100 000 долара. Това, в което се състои работата е непрекъснато пътуване, споделяне на преживяното и оставяне на посетените местата малко по-добри.

kiro.bg

Кандидатите за професионален пътешественик изпратиха свои 60 секундни клипчета, които бяха селектирани и в момента тече гласуването, за да се излъчат петимата финалисти с най-много гласове.

…И познайте кой е на първо място – Kiril C., известен още като лицето Кирил Христов, Киро или даже като Киро от телевизия ММ. Киро успя да разбие конкуренцията със своето видео за София и изпревари хърватина Томислав, който дълго време водеше.

Блогът на Киро е kiro.bg. В него той приканва „Прати Киро по дяволите! Точно така, отърви се от мен. Прати ме да се кютам по света мъкнещ тежък самар. Много е лесно, само трябва да дадеш един LIKE на този линк, където можеш да гледаш и филма ми за София.“.

Видеото на Киро определено е нещо, което трябва да се види, дори и да си мислите, че познавате добре столицата, баничките, бозата и НДК-то на културата. София, все пак, е по-стара от Щатите, даже и от „Джизъс“, както казва Киро във видеото. От клипчето ще разберете и къде са най-големите гангстери в града.

Двата клипа, с които Киро се представя в Jauntaroo можете да видите тук.

Ако искате да помогнете на Киро да стане “Професионален Jauntaroo Пътешественик” или просто да го пратите по дяволите, можете да гласувате за него като харесате видеото му (трудно ще ви е да не го харесате).

5-те любими места, на които Киро иска да отиде, ако спечели конкурса, са остров Мауи, Токио, Йелоустоун, Рейкявик и Банкок.

Ако Киро бъде избран за професионален Jauntaroo пътешественик ще се очаква от него да посети близо 50 дестинации в рамките на 52 седмици и да бъде постоянно в движение. На всички места, които посети той ще трябва да се включи в различна добоволческа дейност. Друго, което ще трябва да прави е да бъде креативен, а той явно го умее. Една от основните цели на неговото пътуване, все пак, е да представя по нестандартен начин местата, които ще посети.

kiro.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.