Открит семинар за парапланеризъм FLY MORE

0


Дата на събитието: 08.10.2013

Сподели

Shares

FLY MORE

Клуб Лети Независим (Sky camp) заедно и „Асоциация на пилотите и инструктори по парапланеризъм“ – APPI организират открит семинар утре, 8 октомври. Събитието е част от проекта FLY MORE, благодарение на който се организира и фестивалът на свободния полет Въздухария 2013.

По време на семинара ще бъде представен проектът FLY MORE, заложените цели и дейности за развитие на парапланеризма в България, както и възможностите за бъдещи партньорства.

Отвореният семинар на FLY MORE ще се проведе на 8 октомври от 18:30 ч. в София – Дом на културата „Средец“, който се намира на ул. „Кракра“ 2А, срещу парка „Заимов“.

FLY MORE

За да летим заедно по-дълго, по-безопасно и по-високо. За да летим повече. Проект Fly More е за всички, които мечтаят да полетят, за всички които вече летят и ще летят още повече.

По време на семинара ще можете да се срещнете с експерта-пилот Матю Абрард от APPI (Асоциация на пилотите и инструктори по парапланеризъм) – майстор инструктор от най-високо ниво според стандартите на АPPI. Практикуващите пилоти ще имат възможност да се регистрират в международната мрежа на APPI.

Заставайки на твърда земя, участниците в семинара ще могат да открият повече за:
• възможностите, които предлага международната мрежа на APPI, която свързва пилоти и клубове от цял свят
• лицензите издавани от АPPI
• предстоящите летящи събития, курсове, експедиции и дейности от проекта Fly More
• как и къде можем да летим повече и по-безопасно
• проекта FLY MORE за развитие на парапланеризма в България и създаване на дългосрочно партньорство за интегриране на опита и високите стандарти в обучението на швейцарския партньор по проeкта „Асоциация на пилотите и инструктори по парапланеризъм“(APPI).

Събитието във facebook.

Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Конфедерация Швейцария чрез Фонд за партньорство и експертна помощ.

FLY MORE

За повече информация можете да се свържете с организаторите от сдружение „Лети Независим“, тел. 0878 27 03 91.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.