Втора прожекция на филма INTO THE MIND

0
 

Сподели

Shares

INTO THE MIND

Зимата нахлу в кината вчера с премиерата на ски филма INTO THE MIND. Залата беше препълнена, а билетите изчерпани дни преди събитието.

За всички, които не успяха да видят първи INTO THE MIND обаче, или искат да повторят изживяването, ще има втора прожекция съвсем, съвсем скоро. Датата е 6 октомври, неделя, от 17 ч. в Дом на кинто, София.

Билетите за INTO THE MIND са в продажба от вчера – 4 октомври и организаторите препоръчват да си ги купите направо от касата на киното, а не онлайн.

INTO THE MIND е най-новият филмов ски проект на Sherpas Cinema, който беше отличен като Филм на годината от най-престижния фестивал за ски продукции IF3 Montreal.

В „Into the mind“, екстремните ски, сноуборд, сърф и каяк, които представляват уникална част от множеството познати екшън спортове, илюстрират нагледно връзката на човека със Земята и невиждани до сега проявления на човешките възможности. Дават възможност да се изследва как формираме разбирането за себе си, изграждаме основите на нашата увереност и в крайна сметка поемаме по пътя на себеопознаването и собственото си развитие.

Размийте границите между сън и реалност, за да възприемете света чрез съзнанието и на другите или както Буда някога е казал: “Умът е всичко. Превръщаме се в това, за което се мислим“. „Into the mind“ е филм за процеса на превръщането.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.