360° уикенд: 4-6 октомври, 2013

0
 

Сподели

Shares

360° уикенд

Ако не искате да пускате лятото да си тръгва, този уикенд 360° има няколко предложения, с които можете да удължите слънчевите, топли дни.

5-12 окт.: Йонийско море, островите Паксос, Корфу и Антипаксос с “Вятър и Вода”

Ако един уикенд не ви стига, имате цяла седмица! Ветроходно пътешествие на “Вятър и Вода” ще бъде насевер от гръцкия остров Лефкада. Дестинацията, която ще гонят платната е към островите Паксос, Антипаксос и Корфу.

5 окт., събота: Велорали DRAG “Черни връх 2013″

За 10-ти път DRAG организира велорали с изкачване на Черни връх с колело. Ако искате да приемете предизвикателството да изкачите върха с колело и да слезете обратно, можете да го направите на 5 октомври, събота.

6 окт., неделя: Международен велопоход срещу трафика на хора – Freedom Challenge в България

Freedom Challenge e международен велопоход от София до Лондон, който цели да популяризира проблема с трафика на хора. Стартът на Freedom Challenge е на 6 октомври от 10.00 часа на площад Александър I Батенберг.

6 окт., неделя: Бънджи скокове от Витиня

На 6 октомври ще се правят бънджи скокове от моста на Витиня. Мостът на Витиня е най-високият на Балканския полуостров – 120 м и скачайки от него можете да си вземете дозата адреналин за известно време напред. Свободното падане при скока е около 30 метра и трае средно по 4 секунди. След това започва разтягането на ластика.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.