Годишни награди за биоразнообразието 2012

0


Дата на събитието: 12.10.2013

Сподели

Shares

Годишни награди за биоразнообразието 2012

Годишните награди за биоразнообразието е традиционна кампания, която цели да даде гласност на добрите практики, свързани с опазването на природата. Инициативата е на Българска Фондация Биоразнообразие.

Събитието „Годишни награди за опазване на биоразнообразието“ ще се проведе на 12 октомври в Борисовата градина (при „Слончето“) от 16 часа. Там ще бъдат и Уикеда, Мерудия, цирк „Кумбо“, изящната въздушна акробатка Бенита Примо и още много изненади.

Номинираните са в категории:
– Най-успешна кампания, акция или дейност, свързана с опазване на биоразнообразието; – Най-добър журналистически материал, свързан със опазване на българската дива природа;
– Доброволец за природата;
– Политик с най-голямо внимание към българската природа;
– Награда за подкрепящи биоразнообразието бизнеси;
-Награда за дарение/дарител в областта на биоразнообразието;
– Институция/организация с принос в опазването на биоразнообразието и Награда за цялостен принос за опазване на българската природа)

Номинациите са свързани с периода 22 май 2012 – 22 май 2013 г. – една година на биоразнообразието.

Победителите ще бъдат определени от журито: Калин Терзийски, Катя Лещанска, Красимира Величкова и Мартичка Божилова и ще получат своите награди на 12-ти на специална церемония. Годишните награди се организират под патронажа на посланика на Конфедерация Швейцария в България – Нейно превъзходителство г-жа Регина Ешер.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.