Обувки за клипс педали TEVA PIVOT

0
 

Сподели

Shares

Първата обувка за всички видове планинско колоездене, с която еднакво добре ще се изкачвате и спускате. Бихте могли да объркате TEVA PIVOT с обикновени кецове, ако не беше широката велкро-лента, която осигурява допълнително затваряне и пази връзките на място.

TEVA® PIVOT

TEVA® PIVOT

Обувките на TEVA® са съвместими със стандарта за закрепване на парчета с 2 болта, като освен чрез затягане на болтовете от долната страна към подметката, може и да ги завиете през подметката отгоре и краят им да пристегне парчетата за педалите. Това изисква специални парчета с болтове Torx T25, но Shimano и Crankbrothers предлагат такива.

TEVA® PIVOT

TEVA® доставя продукта с дълъг инструмент, като затягането на парчетата може да стане директно през обувката, без дори да махате връзките. Обувките са напълно съвместими към дизайна и размерите на различните модели педали на споменатите марки, без да трябва да се изрязва подметката или да се подлагат допълнителни пластини/шайби.

TEVA® PIVOT

Останалата част от подметката използва „лепкава“ гума Spider 365, която на места е изрязана за по-леко тегло и по-добро сцепление с разнообразни терени.

TEVA® PIVOT

Тегло: 892 гр/чифт
Две години гаранция
Цена: 280 лв.
Повече за Teva® Pivot можете да научите тук

Teva® Pivot са ексклузивно в магазин CAMOUFLAGE.BG™
и True Riders.

Още от TEVA: Колоездачът Kurt Sorge от отбора на TEVA във филма „Когато пътеката свършва“

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.