360° подарява покани за INTO THE MIND

0


Дата на събитието: 01.10.2013

Сподели

Shares

INTO THE MIND

На 3 октомври зимата нахлува в България с премиерата на ски и сноуборд филма INTO THE MIND. Двете специални лимитирани прожекции са на 3 октомври, четвъртък, от 20 ч. в Аула Максима на УАСГ, София, и в зала 1 на Фестивален и конгресен център, Варна.

Филмът ще ни засипе със сняг и надежди за силен сезон, като в същото време ще ни провокира да се замислим по-дълбоко „Into the mind“.

Ако искате да сте от първите, които ще усетят емоцията на INTO THE MIND, 360° може да го уреди. Това, което трябва да направите е просто да ни изпратите снимка като лично съобщение на facebook страницата на 360°. Снимката трябва да показва интересен, забавен ски/сноуборд екип, с който вие или ваш приятел кара. Крайният срок за изпращане на снимките е полунощ на 30 септември. Екипът на 360° ще направи селекция на най-силните снимки и на 2 октомври ще обяви кои са хората, получаващи покани. Победителите, както и останалите по-интересни снимки, ще бъдат публикувани на нашия сайт, както и във facebook.

„Into the Mind“ e най-новият филмов ски проект на продуцентите Sherpas Cinema.

Билетите са с цена 8 лв (предварителна продажба в мрежата на ticketplus.bg) и 10 лв на входа. Членовете на БАССЕС могат да закупят своите билети с отстъпка единствено в „Дюкян меломан”. Във Варна билети могат да бъдат закупени след 18 септември от касите на Фестивален и конгресен център, на цена 10 лв.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.