360° уикенд: 13-15 септември, 2013

1
 

Сподели

Shares

360° уикенд

Уикенд предложенията на 360° за края на тази седмица са предимно параненормални, има и такива на две гуми, на въже, с балон или пък с кауза. Дестинациите са разнообразни – от Варна и Бургас до София и Пловдив през Рила и Пампорово.

13 септ., петък: Шоуто BALLOONIC – въздушен танц в небето, София

В петък 13-и Sofia Dance Week 2013 ще стартира от 20 метра над земята. Въздушното шоу на фестивала се се казва BALLOONIC – огромен светещ балон с хелий в тъмното софийско небе ще издигне пред очите ни фееричен танцьор.

13-15 септ.: Фестивал на параненормалните явления, Варна

Клуб Адреналин организира Фестивал на параненормалните явления във Варна между 13 и 15 септември. Парапланеризъм, бейс, слаклайн, бънджи, въртене на огньове, артистична програма, прочуствени речи и купища параненормални екстремисти ще можете да видите и срещнете във Варна по време на фестивала.

13-15 септ.: Balkan Bike Cup 2013, Пампорово

От 13-ти до 15-ти септември в Пампорово ще се проведе Balkan Bike Cup 2013. Състезанието ще включва дисциплините спускане и крос кънтри, като и двете по отделно са включени в календара на международния колоездачен съюз и ще носят на победителите точки за световната ранг листа.

14 септ., събота: Спускане по Белия улей в Рила

Атрактивно спускане по един от най-красивите и страховити улеи в българските планини ще бъде организирано на 14-ти септември от “Планинария”. Белият улей е част от Злите потоци – редица улеи в Мальовишка Рила, които се спускат стръмно към долината на Рилска река. Спускането по него е истинско предизвикателство, което е достъпно за малцина.

15 септ., неделя: Ice Ride – велошествие “Спаси Арктика”, София, Бургас, Пловдив и Варна

“Ice Ride” е световен ден за колоездене с цел защита на Арктика. “Ice Ride” дава възможност на всички хора да излязат на улицата и да покажат на петролната индустрия, че сме силно глобално движение, което няма да отстъпи и да й позволи да експлоатира Арктика за лична изгода. Не всеки може да изкачи висока сграда или да окупира нефтен платформа, но всички ние можем се включим по наш собствен начин.

Сподели

Shares

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.