Отстъпки в Aerodium срещу коментар за 360

5
 

Сподели

Shares

AERODIUM

Готови за полет? Aerodium България – въздушният тунел в София и 360 предлагат възможност на читателите на списание 360 да изпитат усещането за свободен полет. Ако искате да разберете какво е да летите, да се реете във въздуха, да правите фигури, салта върху въздушна струя със скорост 220 км/ч, вече можете да го направите със специална отстъпка от нас. Единственото, което трябва да направите е да ни напишете коментар под публикацията, който да съдържа отговор на трите въпроса:

1. Трите ви имена (или имената на човека, който искате да ползва отстъпката)
2. Какво не ви харесва в списание 360?
3. Какво ви харесва в списание 360?

Всички отговорили до 12 на обяд на 15 септември автоматично получават една от следните отстъпки, която могат да използват между 16 и 22 септември в Aerodium:

20% за 2 минути
15% за 4 минути
12% за 6 минути
10% за 8 минути

Имената на всички, които са написали коментар с исканата информация ще бъдат в списък за отстъпки на входа на Aerodium.

AERODIUM се намира в София на Ботевградско шосе и Околовръстен път до Jumbo и работи всеки ден до 21.30ч.

Повече за условията и цените можете да научите от AERODIUM.bg.

Сподели

Shares

5 КОМЕНТАРИ

 1. 1. Ивайло Иванов Белев
  2. Сравнително малко информация за практикуването на екстремни спортове в България, школи, места и др. полезна информация. Повечето публикации са рекламно ориентирани и са с чисто пр-текстове, рядко има интервюта с практикуващи българи, рядко има отразяване на събития.
  3. Все пак ви има, безплатно, нещо което съществува винаги може да се развива.
  Поздрави и успех

 2. Списание 360 е супер. Винаги може да разбереш за най-яките събития. Искам да летяя :))

 3. 1.Силвия Димитрова Славкова
  2.Бихте могли да включите повече информация за зимните спортове и в частност за сноуборда,който напоследък е много актуален и се развива бързо.
  3.Дизайна и оформлението са страхотни,както и идеята такъв тип списание да съществува.

 4. 1. Мариян Валентинов Вълчев
  2. Ами преди много ми харесваха малките безплатни броеве, които издавахте на рециклирана хартия, които можеха да се намерят безплатно по витрините на магазините за сноу, скейт и сърф и да си ги четеш докато отиваш към спота за каране.
  3. Всичко ми харесва! Дизайн и визия на списанието,интервюта с хора, новини относно всякакви спортове, и всякаква друга полезна информация. Големи сте!

 5. 1. Павлина Христова Дякова и Зорница Апостолова Шепкова
  2. Не ни харесва това,че отстъпката за аеродрума е важала само ако коментираме до 15.09.Изтървали сме 20%намаление само със няколко час.
  3. Харесва ми това,че се надявам да помогнете за издействането и’,въпреки нашата грешка,но неделния ден е обикновенно за навън и без интернет,някъде далече в планината.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.