„Островът“ на Андрей Eдрев – книга за приключенията в Индонезия

0
 

Сподели

Shares

След седмица – на 12 септември е официалната премиера на „Островът“ на Андрей Eдрев. „Островът“ е книга за приключенията на Андрей на островите Бали, Роте, Ланду, Уаха, Томия, Рундума и други в Индонезия. В книгата си той разказва за емоцията от свободното гмуркане, риболова, бягството от цивилизацията в изумрудените води на Индийския океан.

Островът

Андрей Eдрев е избрал нетрадиционен и личен начин да достигне до своите читатели. Книгата може да бъде поръчана с автограф на автора чрез съобщение на facebook страницата на Островът. Досега поръчаните книги са над 500, като част от тях заминават за дестинации като Канада, Испания, Финландия, Англия и Кипър.

QR
Всеки, който сканира QR кода на „Островът“, хареса facebook страницата, закупи книгата и после изпрати снимка с книгата и кратка критика или коментар на автора ще има възможност да спечели две седмици в Бали с Андрей Eдрев.

Премиерата на „Островът“ ще бъде на 12-ти септември в градината на клуб Библиотека в София.
Островът

Адриана Колева за „Островът“ на Андрей Eдрев:

„Когато Андрей Eдрев отива за първи път в Бали, го прави като всики останали бели туристи – от любопитство. Когато отива за втори път в Бали, го прави, за да… си намери нова държава.

На пръв поглед е трудно да разбереш такъв човек – по всеобщите разбирания тук, в България, има всичко, което да гали егото му – той е най-запомнящият се участник в риалити проекта „Островът на изкушението” по Нова телевизия; бунтар, попадащ често на страниците на медиите; синеок бургаски плейбой, магнетично привличащ женската крайбрежна палитра; безобразно откровен мъж, щедро бранещ чаровния си диалект; общински съветник с алтруистични бургаски идеи… Но, както винаги, под повърхността реалността е малко по-различна – животът на Андрей наподобява живота в прекрасния и пълен с изненади Индийски океан, с който той доброволно се слива през последните месеци.

Историята на Андрей Едрев, който реши да заживее в Бали, е дразнеща до завиждане – колко от нас мечтаят, но никога не дръзват да осъществят мечтите си?

Колко от нас хабят думи и време, за да впечатлят приятелите си с екзотични представи за живота? Колко от нас могат да признаят, че живеят така, както биха искали и както им харесва? Колко от нас живят по време на собствения си живот?Колко от нас всъщност са щастливи?

Е, Андрей е. Той е от хората, които имат лукса и възможността да последват мечтите си и, както той самият обича да казва: „Когато много силно искаш нещо, всички и всичко ти помагат да го постигнеш”. Звучи лесно, нали?

За Андрей е лесно да живееш на самотен остров, където времето е разтегливо като ластик. Лесно е светът ти да се състои от малко пясък, изумрудено море, една лодка и няколко палми. Лесно е да събудиш инстинктите си, запушени от цивилизацията. Лесно е да убиеш риба, с която да се нахраниш. Лесно е да се покатериш на палма, да откъснеш кокосов орех и да утолиш жаждата си. Лесно е да оцелееш само с джапанки, шорти и един истински приятел. Лесно е да повярваш, че животът е възможен.

Тази книга няма претенцията за художествено произведение. Със сигурност никога няма да има гриф „Роман на годината”, нито ще бъде окичена с хвалебствени цитати от чужди медии. И, слава богу. Защото това не е романът на годината. И не иска да бъде.

Това е повече от всичко друго – това е необикновената история на един необикновен човек.“

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.