BALCHIK OPEN JET SKI COMPETITION

0


Дата на събитието: 07.09.2013

Сподели

Shares

Fly board

На 7 септември, събота, на централен плаж Балчик точно в 10.00 часа ще бъде даден старта на открития шампионат по джет – BALCHIK OPEN JET SKI COMPETITION. Състезанието се организира за първа година от община Балчик и Морски клуб Балчик.

Участниците в надпреварата ще могат да премерят сили в категория Jet ski или така наречения прав джет, категория Runabout – седнал джет, съответно до 200 конски сили и 200+, както и в най-атрактивната категория Fly board. Последната стана хит през изминалата година и масово навлезе у нас, като тук с помощта на водна струя от джета любителите на екстремните усещания могат да летят над водата до 8 метра, да се гмуркат като делфин, да правят водни салта и други различни изпълнения.

Общият награден фонд, за който ще се борят участниците е 5000 лева.

Освен много адреналин и високи скорости, за първи път участниците ще могат да премерят сили като застават на старта по двама и така ще имат възможност да докажат своето майсторство и умения. Зрителите ще могат да проследят и карането на най-малките участници на възраст до 15 години.

За да бъде състезанието още по-вълнуващо за доброто настроение на всички присъстващи ще се погрижи един от най-добрите български DJ – Vladislav Rashkov с най-добрата музика от Saint Tropez. Владислав Рашков се превърна в едно от запомнящите се имена на българската хаус музика. Той е първият DJ, който е пускал в легендарния Turnmills club в Лондон, като освен това подгрява и Tiesto на концерта му в София през 2008 г.

Всички желаещи да се включват в състезанието могат да се запишат на телефон 0888 805 882 – Николай Стефанов, или на място в деня на събитието. Таксата за участие е 30 лева.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.