Най-добрата работа на света: „Професионален Пътешественик“

0
 

Сподели

Shares

Мечтаете да пътувате и да опознавате света? Искате приключения и срещи с нови култури? Искате да си почивате на плажа и едновременно с това да работите? Обичате да помагате на другите?

Професионален Пътешественик

Ако сте отговорили с ДА на някои от горните въпроси, значи сте подходящ кандидат за главен World Explorer Jauntaroo – „Най-добрата работа на света“.

Обявата за най-добра работа на света е неустоима – 1 година пътуване около света с поети разходи и заплата в размер на 100 000 долара. Това, в което се състои работата е да не спирате да пътувате, да споделяте преживяното и да оставяте местата, които посетите малко по-добри отколкото сте ги намерили.

За да кандидатсвате за професионален пътешественик трябва да подготвите и изпратите 60 секундно видео, в което да разкажете по свой начин защо точно вие трябва да бъдете избран за професионален пътешественик. Крайният срок за кандидатстване е 15 септември.

Професионален Пътешественик

От избрания пътешественик ще се очаква да посети близо 50 дестинации в рамките на 52 седмици и да бъде постоянно в движение. На всички места, които пътешественика посети той ще трябва да се включи в различна добоволческа дейност. Друго, което ще трябва да прави избраният кандидат е да бъде креативен. Една от основните цели на неговото пътуване, все пак, е да разпространява информацията и емоциите от своето пътешествие.

Повече за обявата за Професионален Пътешественик можете да научите от Jauntaroo.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.