Тандемни полети с парапланер по време на Въздухария 2013

4
 

Сподели

Shares

Въздухария 2013

Вятърът ни носи единствения по рода си безплатен фестивал за безмоторното летене на Балканите, организиран от основателите на един от първите клубове в България – Клуб „Лети Независим”/“Sky camp” – Въздухария 2013.

Организацията на едно мащабно събитие с вход свободен изисква много работа и усилия преди неговата реализация. Във връзка с това Sky camp предлага на всички, които са отправили поглед на горе и обмислят да полетят в тандемен полет на Въздухария 2013 – да направят своята предварителна заявка.

По този начин, ще си осигурите:
– почетно въздухарство като спомоществователи на събитието
– приоритетно излитане на фестивала

С това ваше действие ще помогнете на въздушната дружина да осъществи летелната магия по един по-добър, планиран и организиран начин.

Заявка за ТАНДЕМЕН ПОЛЕТ с Парапланер

Въздухария 2013

Сподели

Shares

4 КОМЕНТАРИ

  1. Бих искал да се запиша, но никъде не пише самата цена за полета :D

  2. Има бутонче „тук“ с подробна информация ((:

  3. „организиран от основателите на един от първите клубове в България – Клуб „Лети Независим”““
    Много грешна(смешна) информация…. Преди „лети независим“ имаше доста клубове в продължение на много години, като някои от тях все още функционират активно!!! Създателите на „Лети независим“ работиха много време в други клубове преди да създадат своя, най-стар клуб ;)

    Без лоши чувства, просто невярна информация, която може да подведе младите пилоти, а историята трябва да се съхранява в оригинал! Вероятно автора лети от скоро и няма идея, какво е било преди това!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.