AERODIUM в София – вертикален въздушен тунел

0
 

Сподели

Shares

Готови ли сте да полетите? Вече можете да го направите дори в града, без да се налага да летите със самолет, скачате с парашут или парапланер. AERODIUM вече е в София. Вертикалният вятърен тунел на AERODIUM е възможност за хора от всички възрасти да изживеят емоцията на свободния полет и липсата на гравитация. С AERODIUM можете за няколко минути да се почувствате като истински парашутист, реещ се над земята.

AERODIUM

AERODIUM е уникално забавление за всеки търсещ нови емоции, усещания и изживявания – за компания приятели, семейства, корпоративни събития, както и място за тренировки на професионални атлети. Мислите, че не можете просто да отидете и да летите? Разбира се, че можете!

AERODIUM

За да летите, не е нужен предварителен опит – ще бъдете щателно екипирани и напълно подготвени за вашия полет. Един свободно летящ човек, който не е вързан с въжета или парашут – това е ЛЕТЕНЕ в истинския смисъл на думата. Силната въздушна струя във въздушния тунел ви позволява да лежите върху нея и да се плъзгате в пространството. Сменяйки позицията на тялото, законите на аеродинамиката ще ви позволят да полетите, да изпълнявате най-различни движения, акробатични номера и да изпитате невероятни емоции.

AERODIUM

Кой може да лети?
Почти всеки. Ако сте в добро физическо здраве, на възраст от 5 до 75 години, с тежест от 20 до 100 кг, не по-висок от 2 метра и мечтаете да летите, тогава сте повече от подходящи, за да се приближите до осъществяването на вашата мечта.

След полета ще искате да летите отново. Ще се чувствате щастливи от това невероятно приключение. Няма рационален начин да се опише емоцията, вълнението и усещанията от изживяното. Просто знаете, че не сте изпитвали нищо такова преди.

AERODIUM се намира в София на Ботевградско шосе и Околовръстен път до Jumbo и работи всеки ден.

Повече за условията и цените можете да научите от AERODIUM.bg.

AERODIUM

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.