GOPRO второ поколение

0
 

Сподели

Shares

GOPRO

Мобилното приложение за екшън камерите дава достъп до картата и възможност за споделяне на заснетото.

След като пусна GoPro приложение във версии за потребителите на iOS, Android и Windows Phone 8, производителят на най-универсалните камери в света впрегна ресурси в разработката на второ поколение на платоформата. GoPro App 2.0 вече е факт.

Досегашните функционалности даваха на потребителя пълен достъп и контрол върху настройките на камерата от разстояние, благодарение на вградената Wi-Fi връзка. Тези функции се запазват, наред с възможността за предварителен преглед и корекция на кадъра в момента на заснемане.

Базирана в Half Moon Bay, Калифорния, компанията GoPro създава най-универсалните камери в света, давайки възможност на любители и професионалисти да уловят най- вълнуващите моменти от техния живот с професионално HD качество. GoPro HERO
линията преносими и закрепващи се камери се използва от обикновени потребители, професионални атлети и видео професионалисти много повече от всяка друга камера в света. Продуктите на GoPro се продават в над 100 страни. Ексклузивен дистрибутор за България е XCoSports България. Списък с GoPro дилърите за България може да
намерите тук.

Новото приложение прави три стъпки напред:
1. Възможност за незабавен преглед на снимките и гледане на заснето видео*
2. Разглеждане и изтриване на файлове от картата на камерата
3. Споделяне на видео* и снимки чрез e-mail, MMS, Facebook, Instagram и други
канали

Устройствата, на които можете да свалите и използвате приложението**, са:
iOS (4.3, 5 и 6)
– iPhone 3GS, 4, 4S и 5
– iPod Touch 4
– iPad 1, 2 и 3

Android (2.2, 2.3 и 4X)
– HTC Thunderbolt
– Motorola Droid X2
– Samsung Galaxy Nexus 4G
– Samsung Galaxy Tablet
– Google Nexus 7
– HTC One X

Windows Phone 8**
– Nokia Lumia 920
– Nokia Lumia 920T

Новото GoPro приложение е съвместимо с камери HERO3 White, Silver и Black Edition, както и с камери HERO2 с допълнително устройство Wi-Fi BacPac за безжична връзка. Камерите от всички поколения и Wi-Fi BacPac за HERO2 изискват актуализация на софтуера преди да използвате приложението GoPro. За безплатна такава, посетете gopro.com/update.

* Функциите важат само за видео, заснето при определени настройки
**Съвместимостта зависи от конкретното устройство. При устройствата с Windows Phone 8 няма възможност за гледане на заснето видео, споделяне на съдържание и достъп до картата на камерата.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.