„София диша“ отново от 4-ти август

0


Дата на събитието: 04.08.2013

Сподели

Shares

„София диша“ 2013 няма да изневери на стила си и през летния месец август отново ни очаква вълнуваща и атрактивна програма, различни нови инициативи и разнообразни проекти, свързани с култура, изкуство, социално-образователни инициативи, както и специално отношение към екологията като начин на живот.

София диша

Като част от Културния календар на Столична община и в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападен регион за „Европейска столица на културата 2019”, градският фестивал за култура „София диша“ има за цел в културно, социално и икономическо отношение да реализира огромния потенциал от ресурси и креативни хора, които София притежава.

Тази година екипът на „София диша“ превръща екологичния начин на живот в централна тема, която същевременно има честта и да открие самия фестивал. Първото събитие от програмата на фестивала, наречено „Екоморфози“, ще бъде на 4-ти август между 16 и 22 часа, на емблематичната улица Шишман. Посетителите ще имат възможността да се разходят на открито, наслаждавайки се на топлото слънце, без притеснения от клаксони или автомобилни изпарения. А под дебелата сянка на шатрите ще можете да преоткриете ценностите на българската природа, биоразнообразие и кулинарни традиции.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.