LifeProof Cases в магазини СТЕНАТА

1
 

Сподели

Shares

Водоустойчивите калъфи LifeProof са вече в магазини СТЕНАТА.

LifeProof

LifeProof предлага най-тънките и надеждни калъфи за iPhone 4/4s/5, iPad и iPod Touch, устойчиви на вода, прах и мръсотия, удар и сняг сертифицирани по най-строгите военни стандарти IP-68 и MIL STD 810F-516, за защита от вода, прах и удар.

LifeProof се стреми да създаде най-добрите кaлъфи за мобилни устрoйства, осигуряващи цялостна защита, които можете да намерите на пазара.

За разлика от други компании, чиято единствена цел е да са първи на пазара, целта на LifeProof е първото място в качеството. А когато става дума за вашето лично мобилно устройство, то възниква въпроса на кое бихте се доверили – на първата налична опция, или най-добрата възможна опция?

LifeProof е ЕКСТРЕМЕН! ВОДОУСТОЙЧИВ! УДАРОУСТОЙЧИВ! УСТОЙЧИВ НА ПРАХ И МРЪСОТИЯ! УСТОЙЧИВ НА СНЯГ!

Винаги сте искали да снимате под вода, но водоустойчивите фотоапарати са скъпи?! Превърнете смартфона си във водоустойчив фотоапарат с калъф LifeProof!

Водоустойчиви iPhone и iPad калъфи оценени по IP-68 стандарт

Калъфите на LifeProof за Apple iPhone и iPad притежават уникален дизайн и покриват стандартa IP-68, като най-високия рейтинг според стандарта за Интернационална Протекция. Никой друг калъф, пригоден за ежедневна употреба, не осигурява подобна защита при потапяне.

LifeProof е устойчив на прах и мръсотия!

Стандарт IP-68 – Цялостна защита срещу прахoви частици.

Калъфите за Apple iPhone и Apple iPad на LifeProof осигуряват цялостно ниво на защита, което отговаря на стандарта IP-68, като запечатва устройство ви за дълготраен период от време, правейки го издържливо срещу пясък, прах, кал и мръсотия. Никой друг кaлъф за ежедневна употреба не предлага характеристики, които дори да се доближава до това ниво на защита!

Прахта е най-коварният проблем защото малките частици се заклещват в отворите на мобилните устройства или таблетите, причинявайки абразивна щета и по този начин предизвикват тотален хаос в устройствения механизъм. Надраскванията могат да бъдат причина за натрошаване на стъклената повърхност на мобилното устройство. Защитете своя iPhone, iPad и iPod Touch от прах и мръсотия с LifeProof!

LifeProof е устойчив на сняг!

Цялостна защита от вода и сняг за iPhone-а и iPad-а ви!

Калъфите за Аpple iPhone и Apple iPad на LifeProof осигуряват същата цялостна IP-68 защита от сняг, каквато и от вода, пречейки на топящия се сняг и лед да проникнат във вашето устройство чрез полепване или просмукване.

LifeProof е удароустойчив!

Калъфите на LifeProof за Apple iPhone и Apple iPad са създадени с идеята да бъдат устойчиви на силни удари и натиск и преминават редица сурови тестове докато не покрият и дори не превишат изискванията на MIL-STD-810F-516.5 – стандарт на армията на САЩ.

Сподели

Shares

1 коментар

  1. Доста клипчета изгледах за защитата на този калъф и са убедителни, че издържат както на вода, така и на замразяване. Това е удивително за мен, защото излиза, че може да плуваш с телефона в джоба на банските например и нищо няма да му стане. не знам ако водата е солена дали има някакво значение, тоест ако падне в морето или в басейна на хотела.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.