Лято 2013

 
0

Сподели

0Shares
0 0
Корица Лято 2013 - Списание 360 width=

Докато подготвяхме летния брой, много неща се случваха. Повечето от тях не са в тематиката на списанието – въпреки че биха могли да се определят като “екстремни”. Това, което е общо обаче, са хората. Хилядите хора, които избраха улиците и площадите пред морския бряг и баровете. Същите тези млади, интелигентни и активни хора, които вярваме, са и тези, които четат и правят нещата, за които пишем. Онези, които избират усмихнатия начин за промяна, които не се оставят на отчуждение, апатия и негативизъм. Истинските хора. Хората на България тук и сега.

Постарахме се да заредим страниците на списанието със същия дух. С много слънце, свобода и приятни изживявания, защото това не е лятото на нашето недоволство. Това е лятото, в което вярваме, че най-доброто предстои и случването му зависи от нас.

За целта пътувахме много – плавахме с каяци по Места, обиколихме Източни Родопи с колело и летяхме с лешояди и орли край Маджарово. Срещнахме се и си говорихме със страхотни хора като Тим Дженкинс, който избира България пред Уелс, за да живее край Арда със своите диви коне. Или като лудата Роберта Манчино, която лети, скача, гмурка с акули и какво ли още не, докато все пак намира време за работата си като професионален модел. За корица избрахме кайтсърф шампионката Паула Розалес, защото ни стана ужасно симпатична и ни спечели тотално с усмивката си и страстта да преследва вятъра и вълните по целия свят. И използвахме бонуса на затворените за протестите булеварди по най-добрия начин за пускания с лонгборд. Изобщо намерихме хубавата и слънчевата страна на живота във всичко. Все пак лято е!

Освен всеобщите любимки Роберта Манчино и Паула Розалес (на корицата), много сърф и бейсджъмп, в броя ще намерите и купища идеи и дестинации за лятото:

 • Катерене на остров Калимнос
 • Каяк и ветроходство
 • Подводни дестинации
 • Въздушни дестинации – парапланеризъм на Сопот
 • Момичешки дестинации (Wildberries)
 • Байк трип с фотографката Мая Каркаличева
 • Маджарово – outdoor, устойчив туризъм
 • Лонгборд по Цариградско шосе в София
 • Хранене в планината
 • Сленг речник, за да знаете как да засемчвате, придървяте, солите и изшлюзвате
 • Ревюта на екипировка за лятото

С летния брой на 360 решихме да ви изненадаме. Заедно със списанието получавате специален подарък от нас – талон за 30% отстъпка за туристически продукти с марките Jilbo, Deuter, Berghaus, Kong, Edelrid, Light my fire и Granger’s. Можете да го откриете на последната страница в списанието.

Търсете ни в началото на всеки нов сезон, четири пъти в годината в спортните магазини, РЕП-ове, книжарници, бензиностанции, големите търговски центрове и разпространителската мрежа в цялата страна.

СОФИЯ: Магазини СТЕНАТА, Алпи, Камуфлаж, RAM Bikes, Stormshop, Extrem Sport, Магазин Scott, Red Rock, Diving BG, Ek!p!rovka, Placebo, Gooutdoor-bg, Катерачна стена БОНСИСТ, Катерачна стена НСА, Xco Sport

ПЛОВДИВ: Магазин 18+

ВАРНА: Магазин СТЕНАТА

+ всички обекти на ОМV и Shell, както и по реповете из цялата страна.

Екипът на списанието

Новина за излизането на броя

360 Longboard

360 Байк Родопи

360 кайт

360 Kalimnos

360 Roberta

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.