360° уикенд: 26-28 юли, 2013

0
 

Сподели

Shares

Тази седмица изобилства от уикенд предложения. Освен количеството, разнообразието също е голямо – детска уиндсърф регата, велоизлети, сърф събития, национален шампионат по планинско колоездене, събор и конференция, маратон.

360° уикенд

Дестинациите са Пампорово, Созопол, SOS селището в с. Дрен, къмпинг Китен, село Тринога в Искърското дефиле, Панчаревското езеро, софийските улици и паркове.

Детска уиндсърф регата в Созопол, събота

На 27 юли, събота от 9.00 ч. започва записването за детската регата на добре познатия залив в Созопол срещу острова, където се намира и “Барут сърф клуб”. Освен спорт, този път се очакват и много музика, домашна лимонада, апетитни хапки и други малки и по-големи изненади.

Съботен велоизлет от София до SOS селището в с. Дрен

Съботният велоизлет тази седмица ще бъде с маршрут София – Владая – Перник – с. Дрен, SOS селище – София, общо около 100 километра.

“Сърф дни 2013″ във ВЕСЕЛ БАР, к-г Китен

От 18 ч. на 26 юли до сутринта на 28-ми ще има Сърф дни във ВЕСЕЛ БАР, който се намира на южния плаж на къмпинг Китен (посока юг). Прожекции, музика, напитки и арт, все на сърф тема.

Национален шампионат по планинско колоездене 2013

За втора поредна година Вело парк Пампорово ще бъде домакин на Националния шампионат по планинско колоездене в дисциплините спускане и крос кънтри. Надпреварата ще се проведе на 27-ми и 28-ми юли и в нея ще вземат участие състезатели от цялата страна.

7-ми Летен Събор на Тринога и М.И.Р.

От 26 юли до 4 август ще се проведе 7-мия Летен събор на Тринога и М.И.Р. Събитието започва с международна конференция в София (представяне устойчиви проект за 5 минути) и кръгла маса за взаимопомощ. Конференцията ще бъде в сградата на Ректората на СУ на 26 юли от 16 ч.

Първа сърф спирка на The WILD BLUE Tour

The Wild Blue Tour представлява серия от събития на морска вълна, които ще се състоят в няколко спирки, на които ще могат да вземат участие момчета и момичета. Ще се вихрят луди партита и ще се кара сърф.

Маратон около Панчаревското езеро

На 27 и 28 юли ще има маратон около Панчаревското езеро до София. Организатор е Асоциацията на софийските писатели, а съдействието е от страна на Столична община и Община Панчарево.

Велоразходка “Неделя на колела”

Тази неделя е време за поредната масова и безплатна велоразходка из София. Организатор е Сдружение “Велоразходка”.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.