Някои от най-добрите ветроходни лодки

0
 

Сподели

Shares

Кои са най-добрите ветроходни кораби и лодки, правени някога? Кои модели порят вълните най-бързо? Кои са най-красиви? Кои са големи и функционални? Какви са тенденциите във ветроходния дизайн…

Най-добрите ветроходни лодки

Ако си задавате такива въпроси преди за заспите – 360 ви представя няколко от най-добрите ветроходни кораби, които управляват стихията на вятъра и водата.

Корабите и лодките, които ви представяме не са случайни. Те, по един или друг начин, са променили тенденциите при ветроходните плавателни средства, от тях е тръгнала ветроходна мода или иновация.

Важно е да отбележим, че тук размерът има значение!

Alberg 30

Alberg 30

Alberg 30 първоначално бил замислен като малък състезателен кораб. В последствие обаче се оказало, че този малък ветроходен кораб е изключително функционален и бързо намерил широко приложение и много почитатели. Alberg 30 се характеризира с нисък надводен борд, дълги надвеси и ниска платформа. Това е лодка с винтидж дизайн, в която дървото създава много приятно капитанско усещане.

Island Packet 38

Island Packet 38

Alerion Express 28

Alerion Express 28

Freedom 40

Freedom 40

Pacific Seacraft 37

Pacific Seacraft 37

Cal 40

Cal 40

Nonsuch 30

Nonsuch 30

Beneteau 423

Beneteau 423

Beneteau 423 е най-новата лодка в нашия списък. Иновативни, уникални дизайн и управление. Dock & Go система за скачване. Просторната кабина и интересна арка отгоре. Beneteau 423 е напълно съвременен платноход, на който и моряци и дизайнери се възхищават.

Hinckley Bermuda 40

Hinckley Bermuda 40

CSY 44

CSY 44

Bristol 40

Bristol 40

Няма списък на най-добрите лодки, който да мине без Bristol 40. Със своите надвеси, приятни отвесни линии, нисък надводен борд, ненарушена форма на корпуса и тесен лъч, този емблематичен малък кораб е символ на ветроходен стил.

Gulfstar 50

Gulfstar 50

Catalina 30

Catalina 30

Tayana 37

Tayana 37

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.