Фотоконкурс „ВЪЗДУХ“

0


Дата на събитието: 15.08.2013

Сподели

Shares

„Въздухария – фестивал на свободния полет“ и клуб по парапланеризъм „Лети Независим” кани всички зад обектива, влюбени в свободата и търсещи вдъхновение на крилете на изкуството да участват в конкурс за фотография на тема „Въздух“.

ВЪЗДУХ

Условия на конкурса:
Всеки автор е поканен да участва с до 3 снимки. Изпращайте фотографии на vazduharia@sky-camp.com до 15 август 2013 г. Изпратете и заглавията на снимките, двете имена на автора и контакти за обратна връзка.

Вашите предложения ще бъдат качени в галерията фотоконкурс „Въздух“ на сайта www.sky-camp.com и ще бъдат оценени от потребителите на сайта.

Номинираните с гласуване фотографии ще бъдат изложени на „Въздухария – фестивала на свободния полет“ в град Сопот, както и на сайта www.sky-camp.com и в медиите партньори на фестивала. От 5 до 8 септември 2013 г. публиката на фестивала ще определи победителите в конкурса.

Награди:
Първа награда – прелет, тандемен полет с парапланер
Втора награда – панорамен тандемен полет с парапланер
Трета награда – панорамен тандемен полет с парапланер
Поощтрителни награди от спонсорите на фестивала.

С изпращането на снимки в конкурса авторът гарантира, че снимките са направени от него и се съгласява те да бъдат публикувани в www.sky-camp.com и да бъдат използвани от организаторите за целите на конкурса – отразяване, популяризиране, обявяване на победител.

ВЪЗДУХАРИЯ

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.